2777
2789

ما بعد ۹ ماه نامزدی رفتیم سر خونه زندگیمون 

عروسی نگرفتیم اما ۲۰ تومن خرج ماه عسلمون کردیم 

رفتم آرایشگاه و لباس عروس کرایه کردم ۱۴ 

آتلیه رفتیم که اونو هنوز حساب نکردیم 

تا غروب بیرون بودیم و شام خونه پدر شوهرم ۱۵ نفر بودیم خواهر برادری 

بهترین کار و کردیم و صد بار برگردم عقب همین کارو میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هوا خوبه، اگر خونه خودتون یا اطرافیان حیاط داره تو همون حیاط میز و صندلی بچینین با عکاس، فیلم برداری الکیه. ی لباس مجلسی سفید شیک و آرایش ساده و شیک

مثل مهمونی بگیرین با اطرافیان درجه یک و آشناهای صمیمی.غذا هم مواد اولیه بدین آشپزا براتون بپزن، ی میز و‌گل آرایی هم برا جایگاه عروس و داماد. 

اگر خانوادتون اکی هستن دیجی هم بیارین. تمااام

من برگردم ۱۲ سال پیش قطعا این مدلی عروسی می گرفتم.

عزیزم از من می‌شنوی یه ماه عسل ساده و رویایی با هم برید و زیر یه سقف با کمک هم زندگیتون رو بسازید...

تو تاپیک مدیریت نوشتی میخای حلقه بفروشید . یه جشن بعد از ظهری بگیری...باور کن هزینه ها زیاده...هر کیم اومد میوه و شیرینی خورد فرداش میگه شام ندادن...حالا اسمش میوه شیرینیه کلی هزینه میشه...

من جای تو بودم طلامو نگه می داشتم ...میرفتم ماه عسل...بعد که اومدم یه دورهمی مثل پاتختی می‌گرفتم خونه مادر یا مادر شوهر...بزن و برقص و دلخوشی...

ولی اینو بدون اول زندگی باید یکم سفت و سخت خرج کنی...چون گفتی پشتوانه هم ندارید...والا برای خودم یه عصر مراسم گرفتن خونه مادرشوهرم که اونم اصلا از اول فیلمشو نخواستم ببینم انقد که خاطره تلخ دارم...و سالهای اول زندگیمون که تحت فشار مالی بودیم به خاطر ریخت و پاشهای مجردی همسرم به خانواده ش...

خلاصه کنم...هر کاری کنی مردم پشتش حرف در میارن...به بودجه تون و توانتون فکر کنید...و اینکه در کنار هم احساس آرامش کنید بقیه شد شو هست...

چه آدمایی که عروسی شون تو ترکیه و رو عرشه کشتی بود ولی زندگیشون به یه سال نکشید...

از من به تو نصیحت...اول زندگی سعی کنید دو طرفه تلاش کنید و زندگیتون رو از همه لحاظ بسازید...

خوشبخت بشید... 

عزیزم از من می‌شنوی یه ماه عسل ساده و رویایی با هم برید و زیر یه سقف با کمک هم زندگیتون رو بسازید... ...

اره به نظر منم خود مجلس عروسی مهم نیست مهم اینه یه لباس عروس با عکس و فیلم باشه

وگرنه حضور فامیلا هیج مهم نیست🤣

یعنی اگر 1000 بار هم به عقب لرگردم باز هم عروسی نمیگیرم

مگه دیوانم

حرس بخورم

پول بدم

خسته بشم

که یمشت مفت خور بیان بخورن و برن بعدشم بگن فلانی فلان گفت یا غذا فلان بود یا لباس عروس فلان بود

میخوام صد سال نباشه این چیزا

راحت با همسرم رفتیم ماه عسل خارج از کشور بهترین گردش رو هم کردیم نصف پول عروسی رو خرج کردیم بقیشم کردیم سرمایه زندگیمون

خیلی هم راضی و خوشحالم

اگه عروسی نمیگیری حتتتتتما به جاش یه چیزی از شوهرت بگیر...مردها خیییلی نامردن...چند سال دیگه یادشم ن ...

ما رسم‌جهیزیه نداریم و جهیزیه رو دوتامون با کمک هم و خییلی ساده گرفتیم 

من هیچ مراسمی نگرفتم اصلا و ابدا پشیمون نیستم فقط رفتم آتلیه عکس گرفتم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا