عزیزم از من میشنوی یه ماه عسل ساده و رویایی با هم برید و زیر یه سقف با کمک هم زندگیتون رو بسازید...
تو تاپیک مدیریت نوشتی میخای حلقه بفروشید . یه جشن بعد از ظهری بگیری...باور کن هزینه ها زیاده...هر کیم اومد میوه و شیرینی خورد فرداش میگه شام ندادن...حالا اسمش میوه شیرینیه کلی هزینه میشه...
من جای تو بودم طلامو نگه می داشتم ...میرفتم ماه عسل...بعد که اومدم یه دورهمی مثل پاتختی میگرفتم خونه مادر یا مادر شوهر...بزن و برقص و دلخوشی...
ولی اینو بدون اول زندگی باید یکم سفت و سخت خرج کنی...چون گفتی پشتوانه هم ندارید...والا برای خودم یه عصر مراسم گرفتن خونه مادرشوهرم که اونم اصلا از اول فیلمشو نخواستم ببینم انقد که خاطره تلخ دارم...و سالهای اول زندگیمون که تحت فشار مالی بودیم به خاطر ریخت و پاشهای مجردی همسرم به خانواده ش...
خلاصه کنم...هر کاری کنی مردم پشتش حرف در میارن...به بودجه تون و توانتون فکر کنید...و اینکه در کنار هم احساس آرامش کنید بقیه شد شو هست...
چه آدمایی که عروسی شون تو ترکیه و رو عرشه کشتی بود ولی زندگیشون به یه سال نکشید...
از من به تو نصیحت...اول زندگی سعی کنید دو طرفه تلاش کنید و زندگیتون رو از همه لحاظ بسازید...
خوشبخت بشید...