2777
2789

یچم پیش دبستانی تا چهارشنبه فقط کلاس دارن همش من بغضی میشم نمیدونم چرا 

انگار خودم دارم از مدرسه و دوستام دور میشم 

ی‌ حس عجیب شاید خیلیاتون الان بخندین ب من😅

ی حس‌ ناراحتی دیگ هم دارم اینک بچم داره بزرگتر میشه و من حسرت این موقع هاشو میخورم..🥹

خدایا شکرت من خیلی خوشبختم خدایا شکرت ب هرچی ک خواستم‌ رسیدم🌻قانون جذب🌻

وا باید خوشحال باشی بچت بزرگ میشه 

ما ک بزرگ شدیم اذیتامون تموم شد با مامانم یکسره میریم گردش میریم خرید میریم مسافرت 

مهد ام ک چیز نیست بعد مدرسه ها هم بفرستش بره

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

وا باید خوشحال باشی بچت بزرگ میشه ما ک بزرگ شدیم اذیتامون تموم شد با مامانم یکسره میریم گردش میریم خ ...

میدونم خوشحالم وای حس میکنم دلم برا این دورانش تنگ میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش چه حسی داره ؟ توی پیش دبستانی چی یاد گرفته ؟ یه کم توضیح میدی که چیا رو دقت کنم برای انتخاب پیش دبستانی ؟ پسر من از مهر باید بره

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

خودش چه حسی داره ؟ توی پیش دبستانی چی یاد گرفته ؟ یه کم توضیح میدی که چیا رو دقت کنم برای انتخاب پیش ...

خودشم ناراحته از تموم شدنش 

الان کتاب قصه رو بدی دستش راحت برات میخونه

خودشم ناراحته از تموم شدنش الان کتاب قصه رو بدی دستش راحت برات میخونه

ای جانم 😍 پیش دبستانی ای که انتخاب کردم هم همینطوره بچه ها کامل خوندن رو یاد میگیرن دیگه چی یاد گرفته غیر از خوندن دیگه چی رو باید یاد بدن به نظرت ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ای جانم 😍 پیش دبستانی ای که انتخاب کردم هم همینطوره بچه ها کامل خوندن رو یاد میگیرن دیگه چی یاد گرف ...

اعداد رو تا 10

نوشتن و ترکیب کلمات 

فصل ها و 

کلی شعر و چن تا سوره کوچیک

ای جانم 😍 پیش دبستانی ای که انتخاب کردم هم همینطوره بچه ها کامل خوندن رو یاد میگیرن دیگه چی یاد گرف ...

اشکال هندسی جمع و تفریق با شکل ها..

اشکال هندسی جمع و تفریق با شکل ها..

آها ، پس ریاضی هم باید کار کنن باهاشون