2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم روز خوش ببینم

148 بازدید | 8 پست

دلم خیلییی گرفته 28 سالمه ، 23 ساله بودم متوجه شدم مادرم بیماری لاعلاجی گرفته و کشندس، یه بیماری وحشتناک که کاملا فلجش کرد، جوری که با شیشه شیر بچه بهش مایعات میدادم ، مامان عزیزم 5 سال بعدش در اثر همین بیماری از دنیا رفت، مچاله شدم تو این پنج سال ، درس خوندم، مریض داری کردم ، خونه داری کردم ، فقط خودم بودم و برادرم ، خیلی سختی کشیدیم ، هفت ماه از فوتش میگذره ، دو روز مونده به چهلمش بود که خالم و پسرش اومدن از شهرستان خون ما تا پسرخالم بزن دکتر، فک میکردیم یه مریضی سادس ولی سرطان بود، الان نزدیک پنج شیش ماهه که خونه ما مستقرن. شرایط پسرخالم خیلی شبیه مامانمه، اونم تو بستره و من هنوز که هنوزه از غصه مریض و مریض داری خلاص نشدم، امروز رفتم سرخاک مامانم کلی گریه گردم، کلی گله کردم که مامان چرا قرار نیست منم یکم خستگی در کنم ، همون جا بودم که دوست دوره کارشناسیم عکسای عروسی خودش و دوست مشترک دیگمون رو فرستاد، نشون مامانم دادم گفتم نگاه مامان دوستام همه ازدواج کردن و خوشن، اما من بیچاره فقط دارم عذاب میکشم، تا حالا پارک نرفتم ، هیچ عشقی رو تجربه نکردم ، همش یا درس خوندم، یا زحمت خونه داری و مهمون داری مریض داری 

دلم گرفته پر از حسرتم

خدا مادرتو رحمت کنه 

عزیزم چرا مهمون داری؟ این همه مدت خونه شما هستن شما برنامه زندگیتو پیش ببر. افسردگی میگیری بخوای همش تو شرایط غم باشی

دانشجویی؟

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از بس پشت سر هم مریض میشم اصلا زندگی نمی کنم خیلی بده به غیر مریضی نمی تونم به چیز دیگه ای فکر کنم تو سرنوشتت همین بوده حتما زندگی تکرار میشه برا ادم کسایی رو دیدم ازدواج کردن شوهرشون مرده بعد دیدم قبلا یه خواستگار داشتن اتفاقا اگر با اونم ازدواج میکردن باز اونم مرده ادم نمی تونه از سرنوشت فرار کنه 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

خونشون شهرستانه آخه بله دانشجوام، دکترا میخونم، فشار درسیمم زیاده

عزیزم اولویت در تمام موقعیت های زندگیت باید خودت باشی.

پدر و مادر هم اولویت دوم هستن چه برسه به خاله و پسرخاله

نمیگم بیرونشون کن ولی خودتو اذیت نکن

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم