2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانمهای متاهل بیان ❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 58 پست
من هفته دهم بارداری هستم تا الان هیچی لکه بینی نداشتم حالا امروز عصر خیلی ببخشید وقتی داشتم با دستما ...

چیزی نیس عزبزم نکران نباش همین استرست بدتره ک برات 

استراحت کن فردا برو دکتر راهنماییت میکنه نگران نباش سرخود دارو مصرف نکنی تا فردا بری دکتر 

برات ایت الکرسی میخونم اروم شی

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر مظلومی

واقعا ؟ 😅 از کجا اینو میگی ؟ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ازش دلخورم نه نمیگم ولی خودش میدونه دلم باهاش نیست راحتم گذاشته

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

چیزی نیس عزبزم نکران نباش همین استرست بدتره ک برات استراحت کن فردا برو دکتر راهنماییت میکنه نگران نب ...

ممنونم ازت 😭😭

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

در کل این عادیه وقتی دلخور باشی از این موضوع دوری کنی...ما بارها باهم بحثمون شده بعد اومد آشتی کرد بهم گفت اجازه میدی؟ منم گفتم الان نه چون روز خوبی نداشتم باهم آشتی کردیم فکر میکنم بخاطر رابطه آشتی کردی...دیگه خودش فهمید همون روز آشتی درخواست رابطه نکرد

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

وقتی زنی به شدت ناراحت و دلخوره اصلا مگه میتونه رابطه داشته باشه؟ بحث گرو کشی نیست

خب من خیلی عادی دارم زندگی میکنم باهاش

اون شدت ناراحتی و دلخور بودن رو نمی بینه

ولی یه موضوع هست که حتی دلم نمیخواد حرفشو بزنم باهاش

وگرنه دوستش دارم

نمیدونم اصلا چطوری بگم متوجه شید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ممنونم ازت 😭😭

خواهش میکنم اروم باش فقط الکی حرص نخور چیزی نیس انشالله دراز بکش استراحت کن

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
خب من خیلی عادی دارم زندگی میکنم باهاشاون شدت ناراحتی و دلخور بودن رو نمی بینهولی یه موضوع هست که حت ...

من میفهمم چی میگی اینجوریه که باهم الان خوبین آشتی کردین اما از درون یجورایی آروم نیستی دلخوری و بخاطر همین نمیخوای رابطه داشته باشید درسته؟ یجورایی دلت شکسته یا هنوز تو فکری ناراحتی

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

کسی که نتونه ناراحتیشو بگه مظلومه خب

موضوع ما طوریه که اصلا دلم نمیخواد حرفشو بزنم

فقط من نمیتونم حرفشو بزنم

وگرنه دعوا ها کردم باهاش قبلنا

الان عادی و خوب هستیم 

من میفهمم چی میگی اینجوریه که باهم الان خوبین آشتی کردین اما از درون یجورایی آروم نیستی دلخوری و بخا ...

آره یه موضوع خیلی ناراحتم میکنه و اصلا حتی دلم نمیخواد باهاش در موردش حرف بزنم

یا با کس دیگه ای حتی

بعد این وسط اون کلا توی یه دنیا و عالم دیگه هست

همین که خوب و عادیم فکر میکنه زندگیمون همینه و خوبیم

ولی من اون بخش رو فعلا نمیخوام اصلا باهاش داشته باشم نمیتونم

همیشه خوشبخت باشین

ممنونم، شما هم همینطور

فعلا که مشکل داریم 😅 منم دندون درد .... اصلا حس خوشبختی ندارم