2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانمهای متاهل بیان ❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 58 پست
آره یه موضوع خیلی ناراحتم میکنه و اصلا حتی دلم نمیخواد باهاش در موردش حرف بزنمیا با کس دیگه ای حتیبع ...

خب چرا اینو باهاش درمیان نمیزاری عزیزم؟ بالاخره باید رفع بشه...یه موضوع قدیمیه که واسه اون انگار گذشته اما واسه تو از رون تازس درسته؟ 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها خب اگه اینجوری باشه من رابطه ای ندارمبذار بفهمه ناراحتی خودش پیش قدم شه

پیش قدم شدنش اینو می فهمه دیگه 

ولی حوصله بحث و حرف ندارم در موردش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چرا میکنه اگه نه بگی

نه بابا من 9 ماه باردار بودم اصلا بهش فشاری نیومد کلا تو اینجور چیزا خیلی خوب خودشو کنترل میکنه برعکس من

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب من خیلی عادی دارم زندگی میکنم باهاشاون شدت ناراحتی و دلخور بودن رو نمی بینهولی یه موضوع هست که حت ...

یعنی اونقدر ناراحت نیستی که واقعا دلت رابطه نخواد ولی میخوای اینجوری بهش نشون بدی عصبانی هستی؟

اگه اینه، به نظرم بهش بگو تمایلی به رابطه ندارم چون از نظر احساسی خستم و فکر میکنم علتش هم فلان موضوعه. نمیخوام در موردش صحبت کنم فقط دارم میگم باعث شده اون حس نزدیکی و صمیمیت رو نداشته باشم. دوستت دارم ولی انگار برام غریبه شدی و خودمم بابت این موضوع ناراحتم. به نظرت چیکار کنیم؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تعحب داره . نمیشه راستش

میشه ولی خودشو بلده کنترل کنه حواس خودشو پرت کنه و اینا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چراونمیری دندون پزشک حداقل دارو بزاره

والا مثلا درست کرده

دکترش هم کارش خوبه 

نمیدونم چرا اینطوریه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب چرا اینو باهاش درمیان نمیزاری عزیزم؟ بالاخره باید رفع بشه...یه موضوع قدیمیه که واسه اون انگار گذش ...

اقایون که موضوع یک دقیقه پیش هم براشون قدیمیه

آره اون براش مهم نیست خب 

منم وسواس فکری دارم و به قول خودش کمالگرام

یعنی اونقدر ناراحت نیستی که واقعا دلت رابطه نخواد ولی میخوای اینجوری بهش نشون بدی عصبانی هستی؟اگه ای ...

نه واقعا ناراحتم و دلم نمیخواد 

قصدم این نیست که حالا فقط ببینه عصبانی یا ناراحتم

جمله های آخرت خیلی خوب بودن، ممنونم ازت

اقایون که موضوع یک دقیقه پیش هم براشون قدیمیهآره اون براش مهم نیست خب منم وسواس فکری دارم و به قول خ ...

آره راست میگی در همین حد بیخیال...ببین اگر چیز مهمی نیست اگر میتونی دیگه توهم فراموش کن الان این وسط فقط خودت داری اذیت میشی 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

آره راست میگی در همین حد بیخیال...ببین اگر چیز مهمی نیست اگر میتونی دیگه توهم فراموش کن الان این وسط ...

نه 

حالا الان یه کم اینجا حرف زدم آرومترم

ولی نمیتونم یادم بره 

ممنونم از بودنت امشب و کامنت هات 🌹❤️

نه حالا الان یه کم اینجا حرف زدم آرومترمولی نمیتونم یادم بره ممنونم از بودنت امشب و کامنت هات 🌹❤️

عزیزم...هروقت خواستی صحبت کنی روی من حساب کن ❤️