2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانمهای متاهل بیان ❌️❌️❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 58 پست
بنظرم بشینید با صحبت کردن مشکلتون رو حل کنید رابطه نداشتن فقط شما دوتا رو از هم سرد میکنه هر کسی نظر ...

دقیقا همینجور هست 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
بپرس

من هفته دهم بارداری هستم تا الان هیچی لکه بینی نداشتم حالا امروز عصر خیلی ببخشید وقتی داشتم با دستمال خودمو تمیز میکردم متوجه شدم دستمال رنگش سفید نیست و کمی به قهوه ای میخوره تا الان دکتر هم نرفتم سونو هم ندادم چون شرایطشو نداشتم ولی برای فردا نوبت دکتر دارم که اینجوری شد یدفعه خیلی میترسم یعنی برای چیه😭😭😭😭😭
ناهار هم کنسرو بادمجان و تن ماهی خوردم یعنی برای اونه 😭
وای خدایا خیلی میترسم خیلی😭😭😭

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به عنوان مجازات باشه به نظرم خوب نیست 

ولی اگه واقعا فشار احساسی که بهت وارد کرده باعث شده نخوای رابطه داشته باشی حق داری

اون باید دلخوریتو جبران کنه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
تاپیک قبلیتو سایت قفل کرد ؟

نه خودم بستم

یه احمق هم درخواست دوستی داد

اینم بعدش میخوام بگم که بترکونید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

فقط اینکه ده قدم برات برداشت ۸ قدم بردار🙂

همیشه یه تفاوتی داشته باشه کارت .زن نازه و مرد نیاز 🤌امیدوارم عمق حرفمو گرفته باشی ‌

گرو کشی نه .ولی ناز ✅

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

نه ببین به عنوان مجازات نه! خب وقتی قهریم مشخصه که رابطه نداریم مگر اینکه اون بیاد سمتم و آشتی کنه ولی بخاطر رابطه نه کلا آشتی کنه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چی شده گلم

من هفته دهم بارداری هستم تا الان هیچی لکه بینی نداشتم حالا امروز عصر خیلی ببخشید وقتی داشتم با دستمال خودمو تمیز میکردم متوجه شدم دستمال رنگش سفید نیست و کمی به قهوه ای میخوره تا الان دکتر هم نرفتم سونو هم ندادم چون شرایطشو نداشتم ولی برای فردا نوبت دکتر دارم که اینجوری شد یدفعه خیلی میترسم یعنی برای چیه😭😭😭😭😭
ناهار هم کنسرو بادمجان و تن ماهی خوردم یعنی برای اونه 😭
وای خدایا خیلی میترسم خیلی😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ببین من هرموقع ازش ناراحت بودم یا دلخور بودم سعی میکرد تا دو سه ساعت بعدش آشتی ام بدم حالا با خرید ی ...

مال ما دلخوری از دو روز گذشته

تو ظاهر خوبیم ولی نمیخوام باشه اون قضیه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من فقط یه بار چون شدید اونم بازم چون الکی بابت مامانش باهام دعوا کرد و گفت مادر یه دونه اس ولی تو نباشی هزار تا زنم برا ادم پیدا میشه و کلی بحث دیگه ، کلا جام‌ رو باهاش عوض کردم ، دو ماه طول کشید این قهر ،چون جامو عوض نکنم پر روعه قهرم هستا همون کار خودشو میکنه چشاشم باز نمیکنه انگار نه انگار تو ادمی چی هستی بعدم روز بعد همون جور قهر ! انگار بهترم هس قهر براش چون نه کاری دارم باهاش نه حرفی میزنه و نه حرفی میزنم خودشو کاراش و ... 

بچه ک با کنسرو چیزیش نمیشهقلبش تشکیل شده؟

نمیدونم اصلا تا الان سونو و دکتر نرفتم چون به دلایلی شرایطشو نداشتم😭

برای فردا نوبت دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40