2777
2789

خدا دیگه با تو چیکار کنه 

یا خدا دیدت که اینطوری هستی 

یا بخاطر اینکه بد و فلانی 

و خلاصه چون اوضاعم اصلا خوب نیس گره و مشکل تو زندگیم دارم میگن بهم بد ذات و آدم بد اگه بحثی پیش بیاد اگه حرفی بزنم اگه یه روز از چیزی عصبانی بشم

واقعا اینطوریه ؟ 

شاید هم حق با اونا باشه راست میگن 🙂🙂 

والا از نظر خودم آدم بدی نیستم از نظر خودم ، تازه نماز هم میخونم 🙂 شاید هم اونا راست میگن البته چون زندگیم اوضاعش اصلا خوب نیس هیچ خجالت میکشم بهم میگن آدم بد واقعا

خب دلیلشون چیه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا با یکی بحثم میشه یه بحث عادی میگن برو دیگه خدا چیکارت کنه آدم بد هستی که الان این وضعیت هست حرف ...

واا. چه مسخرهه.. مگه اوضاع زندگیت چیه که به خودشون اجازه  میدن اینجور حرف بزنن؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خب چرا میگن بد مگه چی ازت دیدن

چون شرایطم خوب نیس ، زندگیم توش مشکل هست و زندگیم سخته ، مثلا با یکی اگه بحثم بشه این شرایطم میکوبه تو سرم میگه دیگه خدا چیکارت کنه که اینقدر اوضاعت بده 

چون شرایطم خوب نیس ، زندگیم توش مشکل هست و زندگیم سخته ، مثلا با یکی اگه بحثم بشه این شرایطم میکوبه ...

ببین حال درونیت افکارت گفتارت و حس هایی که داری به شدت تو زندگی آدم تاثیر داره ،غیبت کردن حرف مردم رو زدن بدخواهی حسادت کینه همه اینها بار منفی برای خود انسان داره

واا. چه مسخرهه.. مگه اوضاع زندگیت چیه که به خودشون اجازه میدن اینجور حرف بزنن؟

یه گره تو زندگیم هست که حل نشده 

می‌دونی مثل اینکه کسی به مشکل داشته باشه ، مثلا یکی بچش مریضه ( مشکل من این نیس مجردم ) بعد خلاصه یه بحث کوچیکی بین تو و اون بشه ، بعد تو در بیای بهش بگی برو بابا خدا دیدت که اینطوری هستی و بچت مریضه و این اوضاعت هست 

چون شرایطم خوب نیس ، زندگیم توش مشکل هست و زندگیم سخته ، مثلا با یکی اگه بحثم بشه این شرایطم میکوبه ...

یعنی نمیتونی شرایط زندگیت رو تغییر بدی؟ 

یه گره تو زندگیم هست که حل نشده می‌دونی مثل اینکه کسی به مشکل داشته باشه ، مثلا یکی بچش مریضه ( مشکل ...

وا. چه نامربوط... خب یعنی این مشکلت لاینحله؟ 

نمی‌دونم

چرا نمیدونی؟ از ادمهای سنی فاصله بکیر برو سر کار.. هر چقدر کمتر یا ادمهای سمی باشی حالت خوبه.. محل سجونتت رو عوض کن