2777
2789
عنوان

من ناراحت بودم که دختر دار میشدم

265 بازدید | 19 پست

بین کسایی بودم که دختر براشون هیچچچچچ ارزشی نداشت پسر دوست بودن و خیلیاتون از این خانواده ها دارین و نیازی به توضیح من نیست و خودتون میدونید به دخترا چی میگذره  سرتون به درد نیاورم  شونزده سالگی باردار شدم بعد چند ماه رفتم سونو گفت بچت دختره طرز تفکر قدیمی دیگه ! و فکرای پوسیده خلاصه کلی ناراحت شدم ولی همسرم خیلییییییی ذوق داشت و بخاطر اینکه همسرم و ناراحت نکنم چیزی به روم نیاوردم ذوق نداشتم برای زایمان گذشت تا روز زایمان وقتی بچرو دادن بغلم خداااااا می‌دونه چقدر گریه کردم و گفتم خدااایا غلط کردم گفتم دختر نمی‌خوام  وقتی صورت ماهشو دیدم انگار دنیا رو بهم دادن  به قدری خوشحال شدم که حد نداره و الان که الانه عاشق دخترم هستم 😍حتی براش اسم انتخاب نکردم شوهرم میخواست اسمشو بذاره نازنین ولی من تا دیدمش اسمشو گذاشتم آیلین یعنی ماه زیبا خدایا شکرت بابت دخترم 

دلم خواست براتون تعریف کنم 

لطفاً توهین نکنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گور بابای حرف مردم علی الخصوص راجع به جگر گوشم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸