2777
2789
عنوان

به زور میخوان عمل کنن

847 بازدید | 78 پست

خانوما پدر من سرطان روده داره تو ۱۰ سانتی مقعد الان ۶ جلسه شیمی درمانی شد و چند بار سر این تومورش انسداد پیدا کرده بود اما بستری شدن خوب شده بود و عوارض شیمی درمانی خیلی زیاد بوده براش

سر دردهای شکمی شدیدش ایندفعه بردیم یه بیمارستان دولتی و دارن اجبار میکنن که میخوان کل روده بزرگو بردارن و بجاش کیسه دائمی شه...نمیزارن هیچ جا انتقالش بدیم اونجا پر دانشجو ئه نمیخوام بابامو اونجا بسپرم از یه طرفیم رودش کاملا انسداد داره باید جراحی شه...

خواهش میکنم راهنماییم کنید.تصمیم برگشت ناپذیریه شاید بشه کیسه موقت باشه یه جای دیگه نمیزارن با هیچ کی مشورت کنیم نه مدارکشو میدن نه شرح حال میگن

«فردا بهش فکر می کنم»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پزشکی رو که میخواین مریضتون رو ببینه انتخا کنید بعد به پزشک الانش که تو بیمارستان دولتیه بگید براش مشاوره بذاره برگه مشاوره رو ببرید مطب اون دکتره اینجوری میاد بالاسر مریضتون

یا اینکه رضایت شخصی بدید و ببرید بیمارستان خصوصی

هر طور شده بیاین بیرون یا رضایت ندین که عمل کنن

نمیزارن خواهر من دیوانمون کرد قرار بود صبح بریم بیمارستان خصوصی از قصد تو نامه اشون مهر نزده بودن که قبولمون نکنن وگرنه صبح رفته بودیم و الان کارای عملش جور میشد

«فردا بهش فکر می کنم»

نمیشه بری بیمارستان خصوصی با دکتر حرف بزنی و کمک بخوای ؟براش جا پیدا کنی و بعد انتقالش بدین؟ به هرحا ...

اشنا ندارم...یعنی برم با یه جراح که تو بیمارستان کار میکنه حرف بزنم؟ مطب دارن چندتاشون میتونم برم اما نرفتم

«فردا بهش فکر می کنم»

پزشکی رو که میخواین مریضتون رو ببینه انتخا کنید بعد به پزشک الانش که تو بیمارستان دولتیه بگید براش م ...

واقعا میاد ؟ اخه سرش شلوغه اما امروز نوبت ویزیت داره

«فردا بهش فکر می کنم»

اشنا ندارم...یعنی برم با یه جراح که تو بیمارستان کار میکنه حرف بزنم؟ مطب دارن چندتاشون میتونم برم ام ...

اره خب یه دکتر خوب پیدا کن یا برو بیمارستان خصوصی ببین دکتراشون کیا هستن شماره و ادرسشونو گیر بیار باهاشون حرف بزن 

هرکار میکنی زودتر بکن نذار بابات بمونه اونجا 

من‌واسه زایمان رفتم دولتی تا آخر عمر پشیمونم اینکه دیگه عمل جراحی سختیه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
خدا شفاش بده انشالله به زودی خوب خوب شه با یه دکتر صحبت کنین تو بیمارستان خصوصی وقت عمل بگیرین غلط م ...

همه جا پاارتی بازیه همش پاس کاری خسته شدیم بخدا اینا هم هر دیقه امضا میگیرن ازمون هر چی شد خودتون مقصرین

«فردا بهش فکر می کنم»