2777
2789

۲

7

بسم الله الرحمن الرحیم

💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن💎

°•○●°•🍃🌸🍃•°●○•

🌼خیلی ممنون از همکاریتون دوستای خوبم🌼

💐 اجرتون با خدا و قرآن باشه عزیزان دل💐

⚜برای تلاوت این جزها از شنبه ۲۲ آذر الی جمعه ۲۸ آذر فرصت داریم🥰

🌸ثوابی از ختم این هفته هدیه میکنیم به همه افرادی که خواسته یا ناخواسته حق الناسی در حقشون مرتکب شدیم 🌸

ثوابی از ختم این هفته را هدیه میکنیم به روح مطهر شهید دکتر محمد مفتح ❤️

و با آرزوی سلامتی رهبر عزیزمون؛ و توفیقات روزافزون ایشان؛و باامید اینکه تا ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف ؛ سایه رهبر فرزانه و عزیزمون بالای سرمون باشه 🙏

همچنین ثوابی ازین ختم برسد به محضر پدر و مادر حضرت علی علیه السلام و برادر حضرت علی؛ جعفر طیار 🌸

همچنین انشاالله به برکت این ختم قرآن ؛ هر چه زودتر مردم مظلوم فلسطین به آزادی و آرامش برسند ...آمین 🙏

و همچنین به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه ❤️🌸🙏

⚜و همچنین ثوابی از تلاوت این ختم برسه به روح تمامی اموات درگذشته ما که دستشون از این دنیا کوتاست🤲🍂

الهی آمین

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جز ۱۱ با من تو رو خدا برام دعا کنید خدا از این مشکلات نجاتم بده

قبول باشه گلم ان شاالله

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

جز ۲ با من

حاجت روا شی