2777
2789
نه اونجوری نیس🤒خب لامصب توگوشم نمیره ازبس کوچیک🤒

ب رو ک نمیگن ولی ذوق میکنن ببینن چیزی ک هدیه دادن مورد پسند بوده ،اتفاقا الان موقع خوبیه بری گوشتو سوراخ کنی بگو ن دلم میاد عوضش کنم ن گوشم میره میرم سوراخ دومیرو میزنم میندازمش😄اینا واسه سوراخ دوم خیلی قشنگن اشتباه نکن

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
ب رو ک نمیگن ولی ذوق میکنن ببینن چیزی ک هدیه دادن مورد پسند بوده ،اتفاقا الان موقع خوبیه بری گوشتو س ...

اره ولی دخترکوچیکم گوشواره نداره گفتم ببرم واسه اون گفت اگه برابچه بدی روزتولدت یه بهترشومیخرم 🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی دخترکوچیکم گوشواره نداره گفتم ببرم واسه اون گفت اگه برابچه بدی روزتولدت یه بهترشومیخرم 🤒

پس اینو ببر عوض کن اینا واسه بچه مناسب نیست اذیت میشه گنا داره

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
پس اینو ببر عوض کن اینا واسه بچه مناسب نیست اذیت میشه گنا داره

اره اخرهفته میبرم همه گفتن مناسب بچه نیس🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

به به مبارکه خوشگله به عنوان پس انداز نگه دار کم کم جمع کن بعد برو عوض کن😍

میبرم برادخترم عوض کنم قسمت خودم نشد🤒🤭

سلام قشنگم خیلی مبارکه😍😍😍 دست ممد اقا درد نکنه منم مثلث همینو دارم همین قدم کوچیکه خودت بنداز بابا با دل خوش استفاده کنی 👌👌

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

سلام قشنگم خیلی مبارکه😍😍😍 دست ممد اقا درد نکنه منم مثلث همینو دارم همین قدم کوچیکه خودت بنداز باب ...

عکس پروفایلت خیلی خوشگلههه

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔