2777
2789

دائیم با زنش دعواش شده مادرم هم همسایشونه خیلی سروصدا کرده بودن همسایه ها رفته بودن ببینم چخبره مادرم هم رفته بود زن دائیم با دیدن مادرم فوش پدربزرگم رو میده که فوت کرده مادرم هم در جواب به اون فوش مادرش رو میده که فوت کرده....حالا مادر من نه سواد داره نه گوشی زن دائیم یه استوری واسه مادرم گذاشته تا من نگاه کرد دیگه پاکش کرد بنظرتون منم استوری بزارم یا نه چی بگم

نخوندم ولی پشت مادرت باش زن داداش کیلو چند نمیخواد واسه زن داداش یقه جر بدی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره مامانت گوه خورده زن داییت فحش مرده داده داییت چرا مث بز نگاش کرده فحش پدرش داده

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

استوری چیه برو مستقیم برین بهش

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

استوری نذار ولی بزنگ داییت بگو زنت  بهچه حقی پشت مرده زنده ما حرف میزنه و هیچی بهش نمیگی مثل اینکه یه بمب انداختی تو خونه اش

استوری زن داییت برا داییت بفرست 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

جلل خالق کسی دیگه استوری نمیبینع یه بار دیگه توهین کرد با دو تا بزرگ تر برید ببینید حرف حسابش چیه بیشعور 

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم