2777
2789
عنوان

از چه غذایی بدتون میاد🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 76 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من آمدم ایده غذایی بگیرم .دوست دارم غذاهای جدید را امتحان کنم .

من تقریبا با همه چی اوکی هستم مشکل مزه ندارم ....

فقط تصوراتم ناجوره مثلاً کله پاچه قیافه بره را تصور کنم دهن نمی‌زنم یا بلدرچین و بوقلمون ....وگرنه با مزه شون مشکل ندارم.

همه غذاها‌‌خوشمزس و تایم و روز و فصل خودشو میطلبهو از همه مهمتر باچی سرو بشه چه ادویه هایی بکار بره ...

دقیفا همین طوره که میگی عزیزم باید خوب پخته بشه و خوشمزه باشه ولی من خودم واقعا غذاهادسرد مثل بادمجون و سبزی و اینا نمیتونم بخورم فکر کنم به طبع هم بستگی داشته باشه

بامیه هر غذایی با بادمجون بجز کشک بادمجون تخم مرغ فقط با قارچ یا تخم گوشه میخورم

آره واقعا بامیه و بادمجون خیلی بی مزست ..قارچم خوبه  فکر کنم با تخم مرغ منم باید متحان کنم😍

قیمه رو زیاد دیدم بدشون میاد از جمله شوهرم که واقعا بدش میومد و نمیخورد، از وقتی خودم یاد گرفتم و خو ...

ایول آفرین به این دست پخت 😍 وای اره پیراشکی از نظر من انگار سرطانه روغنه😂

من آمدم ایده غذایی بگیرم .دوست دارم غذاهای جدید را امتحان کنم .من تقریبا با همه چی اوکی هستم مشکل مز ...

ممنون که اومدی گلم واقعا کله پاچی خوشنزس  ولی ادم یاد کشتار گوسفتدا که میفته یه جوری میشه😆

وای یادمم به اینا نبود اره واقعا خیلی بی مزه و سردن اصلا سیر نمیشم باهاشون ضعفم میکنم تازه

دقیقا

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626