یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به خدا دهه ۶۰ هم ازدهه هفتاد بهتر بوده ،حداقل اونا دیگه تو اون بازه زمانی شرایطشون رو قبول داشتن دهه هفتادیا دوست داشتن ازاد تر باشن ،تفکرشون روشن تر بود ولی والدین خیلی مخالفشون بودن
کجاش راحت بود اوج جونیمون شروع گرونی بود کلی حسرت ما هم فرقی با شماها نداریم فقط اون موقع ماها دلامون ب چیزهای چرتو پرت خوش بود ولی شماها راحت خوشحال نمیشین
سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره
فک کن مثلا تو ۱۸ سالگیت دلار چقدر بود تازه رقابت کنکور به اندازه الان نبوده چقدر مردم اسکل بودن و تو ...
خوب اون موقع هم دلار به نسبت زمان خودش و درآمدای مردم گرون بود کلا ایران ۴۵ ساله وضعش داغونه رقابت اتفاقا بیشتر بود تو کنکور چون جمعیتم بیشتر بود در مورد تیپم که ده سال دیگه نگاه کنی میبینی چقدر تیپای الان خز و اسکول طوری بوده