2777
2789

مثلا چند روز پیش برای بار اول خونه مادرشوهرم رفتم جلو پام گوسفند کشتن بهم گوشواره طلا دادن حالا برگشته میگه همین گوشوار استفاده نکن نگه دار به عنوان نشون دیگه انگشتر نخرن گناه دارن طلا گرونه! 

یا چند ماه پیش واسم یه دست کامل لباس خرید (شومیز، شلوار، کفش، شال) میگفت نپوش نو بمونه واسه بله برون نامزدی همینا کادو بیارن دیگه دوباره نخرن لباس گرونه

هرچی هم بهش میگم بهش تذکر میدم نه تنها انگار با دیوار حرف میزنم بلکه ناراحت میشه قهر میکنه گریه میکنه میگه قدرنشناسی فلانی بیساری اینهمه زحمتت کشیدم بزرگت کردم فلانت کردم بیسارت کردم (همون حرفای تکراری همیشگی و بی ربط مامانا خودتون میدونین دیگه)

دیگه واقعا دارم کم میارم هرچی من رشته میکنم مامانم پنبه میکنه 

بدتر از اون بابامه که ازش طرفداری میکنه میگه بی ارزش نیست مراعات میکنیم رعایت میکنیم فلان نمیکنیم بیسار نمیکنیم تو دختر بدی هستی پرتوقعی کمبوداتو از اون میخوای هرچی میخوای باید به خودم بگی 😐 (بازم همون حرفای بی ربط) درصورتی که منو خداشاهده خودتون توی سایت میشناسید هم به شدت کم توقعم هم کوچیکترین کمبودی توی زندگیم نداشتم (خونه ندارم؟ که دارم. ماشین ندارم؟ که دارم. لپتاپ اپل آیپد اپل آیفون اپل واچ گرونترین ایرپاد ندارم؟ که دارم. گرونترین روتین پوستی؟ لاکچری ترین تفریحات؟ همه اینا دارم) اینکه یه سری انتظارات دارم از کمبود و عقده نیست برای ساختن یه رابطه سالمه 

دیگه واقعا دارم دیونه میشم امشب داشتم محکم بهش تذکر میدادم حواسم نبود نامزدم پشت سرم بود همه رو شنید آبروم رفت حالا فردا چی به سرم بیاد خدا داند

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رز بنفش خالی بند 🤣

فارت چیه دقیقا 😐

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

طرف تاپیک زده راهنمایی خواسته شما میزنید مسخره بازی؟اینجا کی کیو میشناسه ک طرف بخواد پز بده اونم مجازی

والا مادرت انگار مادر اون پسرس انقد ب فکر جیب اونه طرف نداره زن نگیره مگه حکم دادنش یا اجباره بنظرم گوش نگیر ب حرفشون توقع داشته باش تا قدرت بدونن

(خونه ندارم؟ که دارم. ماشین ندارم؟ که دارم. لپتاپ اپل آیپد اپل آیفون اپل واچ گرونترین ایرپاد ندارم؟ که دارم. گرونترین روتین پوستی؟ لاکچری ترین تفریحات؟ همه اینا دارم)

قشنگ با این تیکه فهمیدم حق رو باید بدم به والدینت

چون مشخصه آدم پر توقع و ولخرجی هستی

انگار هم این تاپیک صرفا برای به رخ کشیدن مادیات شما بود و کارهایی که خانواده نامزد دارن براتون میکنن

ویران‌گر اعظم هستم!

طرف تاپیک زده راهنمایی خواسته شما میزنید مسخره بازی؟اینجا کی کیو میشناسه ک طرف بخواد پز بده اونم مجا ...

متاسفانه خانواده های ایرانی خیلی عروس پرست و  دامادپرستن

حاضرن بچه خودشونو بی ارزش کنن واسه پاچه خواری عروس دامادا دختر خودشونو نوکر عروسشون میکنن 

متاسفانه خانواده های ایرانی خیلی عروس پرست و دامادپرستنحاضرن بچه خودشونو بی ارزش کنن واسه پاچه خوار ...

عروس رو نه 

اشتباه نکن 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

(خونه ندارم؟ که دارم. ماشین ندارم؟ که دارم. لپتاپ اپل آیپد اپل آیفون اپل واچ گرونترین ایرپاد ندارم؟ ...

مگه باید چی میگفتم؟ بگم بابام فلان چیز میگه که مخاطب فکر کنه واقعا خانواده برای من کمبودی کذاشتن؟ این بها نیست دوستی خاله خرسه ست برمیگرده میگه هرچی خواستی به خودم بگو اون نداره باباش نداره غلط کرده نداره چطور واسه خواهرش جهیزیه خرید بدون اینکه باباش یه قرون دست توی جیب خودش بکنه من تجربه دارم دقیقا همون بلایی که سر برادرم اومد سر منم دارن میارن پدرزن برادرم دخترش عروس شد سه قرون خرج نکرد جهیزیه نخرید پول عروسی نداد خونه کمک نکرد یه قرون کمک نکرد