2777
2789
عنوان

آبله مرغان

199 بازدید | 35 پست

سلام دوستان وقت تون بخیر 

من سه چهار روزه آبله مرغان گرفتم و الان ب صورت تاول های بزرگه همش و خیلی زیادن ، چند نفر گفتن حتی اگه نکنی شون جاشون میمونه خیلی اعصابم خورد شد ، درسته یا نه ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن فک نکنم 

دستکار نکن

همینک افتاد رد جوشا رو عسل بزن کامل رفع میشه برامن رفع شد بچن دست زد جوش کنده شد جاش موند با عسل کامل رفع شد

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
نه اشتباهه دست بهشون نزن جاش نمیمونه جایی که بو سرغ کردنی هم میاد اصلا نرو بهشون نخوره

ببخشی دست بهشون نزنم یعنی چی ؟ یعنی حتی دستمم نخوره بهشون ؟ یا اینکه نخارونم ؟ 

ببین دیگه بی هیچیم نیست دیگه یکی دوتا شاید جاش موند ولی به مرور کمرنگ و محو میشن جوری که اصلا دیگه به چشمت نمیاد و واقعا عادت میکنی من خودمو کشتم ولی الان دیگه برام عادی شده و اصلا مشخص نیست

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
ن فک نکنم دستکار نکنهمینک افتاد رد جوشا رو عسل بزن کامل رفع میشه برامن رفع شد بچن دست زد جوش کنده شد ...

مرسی ازتون خیلی لطف کردین 

فقط بعد چند روز جوشا میفته و از بین می‌ره ؟ چون خیلی زیاده و واقعا کلافم کرده 

مرسی ازتون خیلی لطف کردین فقط بعد چند روز جوشا میفته و از بین می‌ره ؟ چون خیلی زیاده و واقعا کلافم ک ...

خواهش میکنم

مال من انقد پر بود ک داداشام هروز منو میدیدن وحشت میکردن😅😅هی ب مامانم میگفتن چرا ایننوریه😅😅😅

۳روز درمیاد.  ۳ روز میمونه بعد کم کم خشک میشه برا من حدود ۱۵ تا ۲۰روز شد ک کامل خوب شدم 

فقط حمام رفتی لیف نکش ک عرق کاسنی با خاکشیر درس کن بخور تا زودتر خوب بشی 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
خواهش میکنممال من انقد پر بود ک داداشام هروز منو میدیدن وحشت میکردن😅😅هی ب مامانم میگفتن چرا ایننور ...

وای عزیزدلم 🥲

آها خیلی خیلی ممنونم ازتون خیلی لطف کردین 🌹

خواهش میکنممال من انقد پر بود ک داداشام هروز منو میدیدن وحشت میکردن😅😅هی ب مامانم میگفتن چرا ایننور ...

فقط ببخشید ی سوال دیگه 

بعد همون ۱۵/۲۰ روز ک گفتین خوب شدین کامل ، اون موقع عسل زدین ؟؟؟

من مراسم عقد داییمه تو اواسط خرداد برای همین خیلی استرس دارم میگم جاش نمونه 

وای عزیزدلم 🥲آها خیلی خیلی ممنونم ازتون خیلی لطف کردین 🌹

قربونت😘😘😘😍

انشاالله ک زود زود خوب رشی

فقط ببخشید ی سوال دیگه 

بعد همون ۱۵/۲۰ روز ک گفتین خوب شدین کامل ، اون موقع عسل زدین ؟؟؟

من مراسم عقد داییمه تو اواسط خرداد برای همین خیلی استرس دارم میگم جاش نمونه 

فقط ببخشید ی سوال دیگه بعد همون ۱۵/۲۰ روز ک گفتین خوب شدین کامل ، اون موقع عسل زدین ؟؟؟من مراسم عقد ...

اره کامل خوب خوب شوم و دونها خشک شد افتاد دیدم رو پیشونیم و کنار لبم دوتا چال افتاده هرروز روزی دو بار عسل میزدم دراز میکشیدم یا همونجوری کارامو انجام میدادم کامل خوب شد فقط صبر کن بیفته همینک دیدی چال شده شروع کن ب عسل زدن