راپونزل_کوچولوشم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 402 عنوان خاطرات سم و خنده دار دوران مدرسه😂😂🙆🏻♀️ 60 بازدید | 4 پست بیاین بگین بخندیم دور هم من خودم کلاس دوم که بودم چون حالا یکمی بیش از حد پوستم سفیده الکی به بچه ها گفتم کره ای هستیم کل خونوادمون و غذا ملخ میگیریم میخوریم😂😂😂😂😂جالبه باور کردن🤌 1404/02/29 | 15:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاله_ماه_16 عضویت: 1403/09/21 تعداد پست: 1554 منم کلاس اول بودم میگفتم ترکی بلدم . بعد الکی از خود صداها و حرفای عجیب درمیاوردم میگفتم دارم ترکی حرف میزنم یا براتون شعر ترکی میخونم🤣 🤣 فوش گذاشتم برا اون دسته از اقایون که درخواست میدن هرکی فوش دوست داره درخواست بده ، اگه نظرت مخالف نظرمه ریپ نزن من اعصاب معصاب ندارم یچی میگم جفتمون میریم تو کما . قربوووونت بوس بوس بای 🌙
mis_sarina عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 2127 اسی ببخشید کسی نمیدونه به کدوم نی نی یار باید بگم برای حذف تاپیک؟ خاطره هم بگم یه بار سوزن زدیم تو صندلی معلم یک دعوا و بلوایی به پا شد بیا و ببین😁 صلواتی برای ظهور
راپونزل_کوچولوشم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 402 منم کلاس اول بودم میگفتم ترکی بلدم . بعد الکی از خود صداها و حرفای عجیب درمیاوردم میگفتم دارم ترکی ح ... 😂😂😂😂🤌
راپونزل_کوچولوشم مدیر استارتر عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 402 عالی آقا عالی هممون بچگی ساده زود باور😅😂 اره منم همش سواستفاده میکردم از اون طفلکا😂😂😂😂😂