خیلی اعصابمو خورد کرد رفته به مامانش گفته بوی قورمه توکوچه پیچیده بود شما پختی مادرشوهرم گفته سبزی خریدم دارم تفت میدم اینم به مامانش گفته هر وقت خورشت درست کردی زیاد درست کن یه قابلمه شو بده ما بذاریم فریزرمون خوبه داشته باشیم بهش گفتم برای چی همچین درخواستی از مامانت کردی زشت نیست الان پیش خودشون نمیگن زنش آشپزی نمیکنه یا دستپختش خوب نیست میگه نه اینجور فکری نمیکنن گفتم تو از کجا میدونی خوبم فکر میکنن در حالیکه من هرروز دارم اشپزی میکنم و قورمه م صدبرابر از خورشت مامانش خوشمزه تر میشه به حدی عصبیم کرد که تن و بدنم میلرزه
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چی میشه من به مادرشوهرم میگم آش بپز من به خوشمزگی شما بلد نیستم
آش فرق میکنه با یه خورشت ساده
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
مادر شوهر من یه نمونه خوراک مرغ من درآوردی درست میکنه که خداشاهده میبینیم هوقت میگیره، بعد هر سری درستش میکنه میگه پسرم( شوهر من) آنقدر این خوراک رو دوست داره و ...
شوهرمم میگه آره خیلی دوست دارم بعد عمدا همونو ۵ برابر میخوره
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
مرداد به جزئیات دقت نمیکنن خالا اون لحظه گرسنه بوده بوی سبزی خوش اومده براش گفته حالا مامانمه دیگه!
سخت نگیر هر وقت پخت آورد خودتم درست کن مقایسه کنه!
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه