2777
2789

ی تار موت معلوم نباشه

ناخن نداشته باشی

لاک نداشته باشی

مانتوات زیاد تنگ و کوتاه نباشن

آرایش که هیچییییی

طلا و زیورآلاتم هیچی

سختتتتت گیر

و ما هم معاون هم مدیر هم ۲  ۳ تای دیگن همشون برا خودشون رئیسن

و بد اخلاق 

ی سوال من از لحاظ تیپ،،،مرتبم  مانتوم نه زیاد تنگن نه زیاد کوتاه،،،آرایش فقط ضد آفتاب شون،،، و تاحالا کار زشتی یا هرچی ازم ندیدین مثلا گوشی باهام باشه یا نمیدونم ازین حرفا،،،

شاید در حد بعضی وقتا با دبیرا جر بحث

و در طول این چند سال همون مدیرا و معاونا هستن

و موهامم ی کمی معلومه ی ۳ سانت

و ناخن هم ندارم لاک هم ندارم

طلا دارم ولی زیورآلات نه

خلاصه ی دانش آموز مرتب و تیپم تیپ بیرون نه

بعد ولی مشکلم اینجاس این ۴   ۵باره اسممو مینویسن برا دیر رفتن از ۷ و ۳۰ به بعد اسم مینویسن

من این ۴   ۵ باره ۷ و ۴۰  یا ۴۵ میرسم

امروز معاون گفت از انضباط کم میکنم

یعنی به خاطر دیر اومدن این کارو میکنن؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که چند ساله گذشته از مدرسه ام ولی دوران راهنماییم بشدت سخت گیر بود حتی جوراب شیشه ای اجازه نداشتیم بپوشیم یا جوراب سفید،تار تار سیبیلامون چک میشد😂😂اگر بر می داشتیم میگفت باد برده،هر روز کیفامون رو میگشتن، موهامون رو بالا می بستیم داستان بود ،بیرون بود داستان بود و...... ولی دبیرستان ازاد بودیم مدیر و معاون میگفتن شما دختر های خوبی باشین درس خون باشیم کاریتون نداریم

نه والا ما از پایه اول همین جوری بوده منظورم اول راهنمایی

بعضی مدرسه ها همینجوریه من 3 سال راهنمایی پوست انداختم تا تموم شد ولی دبیرستان راحت بودیم چون مدیر و معاونمون عالی بود راهنمایی سگ بود

در ضمن من همیشهدیر می رفتم یه دفتر تعهد مخصوص خودم داشتم دیگه😂ولی نمره ای کم نشد الکیه

عه😂

منم میگم نمیشه اصلا به خاطر دیر رفتن نمره کم کرد انضباط

حالا کار بدی کرده باشی آره