2777
2789
عنوان

باردارم و وسواس تمیزی دارم بیاید قانعم کنید به خاطر بچه کار نکنم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که به زیبایی بصری و حظی که ازش میبری بها میدی...اما قراره وسایل در خدمت انسان باشن،نه تو در خدمت اونها...جدای از آسیبی که به بدن خودت و خدای نکرده بچه ت وارد میشه با کار زیاد...ممکنه خدای نکرده دچار هماتوم بشی..من چند تا چینی تو سه ماهگی جابجا کردم،یک سانت جفت از دیواره رحم جدا شده بود..خدا لطف کرد که با استراحت درست شد...از طرفی بچه بعد یک سال بریز و بپاش داره،میخواد خودش غذای انگشتی بخوره..اینجوری با بچه دچار کشمکش میشی..روح و روان جفتتون آسیب میبینه

تمیز کن برات خوبه قرار جام طلا بهت بدن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چجوری نابود کرد

دور از جون همه بچه ها مامانم می گفت کوزه ترشی وبلند کردم بزارم انباری موقع زایمان نصف سره بچه له شده بوده وبعد به دنیا اومدن فوت شده دوباره سال بعد باردارشده دوباره همین کارو انجام داده وهمیناتفاق برای دومی هم افتاده نه ماه وتحمل کنید منم مثل شما وسواس بودم ولی دوران بارداریم بی خیال شدم