اگه میشه بهم نظربدین خیلی به نظرتون احتیاج دارم😭یکسال بعد رفتن به خونم شوهرم ورشکست شده خونه و ماشین و مغازه ای که داشت بر باد رفت شغلش بازاریه الان کارش هم مثل سابق نیس یکسالو نیمه این شرایطه!شما بودید مینشستیدازصفر بسازید یاجدا میشدید؟؟ لطفا قضاوت نکنید بی پولی نداری امون آدمو میبره😭منم از یه خانواده نسبتا مرفه هستم اومدم فقیر شدم تو خونش قدرت خرید یه لباس رو هم ندارم افسردگی گرفتم بخاطر این بخت و شانسم😔
اگر پولدارین شاید اونم زرنگ بوده ب همین منظور گرفتت
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توزندگی هرلحظه باید منتظرهرچیزی باشی اینکه این اتفاق افتاده سخته ولی اگر تونداری ولش کنی خیلی بی انصافی واین یعنی بخاطر پول فقط باهاش بودی ودوسش نداری بعدم باتلاش بازجمع میشه همونطور ک ازقبل تونسته
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂