2777
2789
عنوان

از ازدواجم پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۷سال با این شرایط ساختم بعدش خدا کمک کرد زندیمون به راه شد

این روزای سخت توی خونه همه هست صبر کنارش باش کمکش کن

این روزا که بگذره خیلیییی همه چی شیرین‌تر از قبل میشه...

فک میکنی اگر برگردی خونه بابات مث قبل برات گرم‌نرم‌وبی‌منته؟

یا شوهر بعدیت به خوبیِ این میشه؟

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

کاش شوهر منم پول نداشت ولی وفادار بود

من باشم بهش روحیه میدم و تشویقش میکنم که دوباره پیشرفت کنه

ولی اینکه بگه پاقدمت بده این ناراحت کننده است

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
توزندگی هرلحظه باید منتظرهرچیزی باشی اینکه این اتفاق افتاده سخته ولی اگر تونداری ولش کنی خیلی بی انص ...

چون اول زندگیمه نمیخوام بچه هم ندارم میگم این مسیر سخت رو نرم😭

چون اول زندگیمه نمیخوام بچه هم ندارم میگم این مسیر سخت رو نرم😭

عزیزم هیچکس اوا زندگی کامل دررفاه نبوده مگر ازقبل تلاشی بوده خیلی هیچی ندارن باز همسرت چیزی داشته این نشون میده زرنگ بازمیتونه خودشو جمع کنه بهش فرصت بده زود عقب بکشی درست نیس 

😊گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🕊✨🤲🏻😊

کاش شوهر منم پول نداشت ولی وفادار بودمن باشم بهش روحیه میدم و تشویقش میکنم که دوباره پیشرفت کنهولی ا ...

اره اونو هم میگه که بعد اومدن تو من اینجوری بدبخت شدم پات بد بود

ببین زندگی پر از فراز و نشیبهنمیشه که با اولین شکست جا بزنییعنی تو فقط مادیات برات مهمه؟هیچ حسی بهش ...

مادیات همه چی رو زیرسوال میبره حتی عشق و علاقه به خودمم فکرمیکنم که من چرا باید تاوان اینو بدم پیش دوست دشمن خاربشم😭عین اون فیلم بی پولی بهرام رادان