2777
2789
بماگفتن،برین ملت ثبت نام کنین ولی شوهرم دودله

ینی میشه انتخاب کرد؟ 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔷 بازنشستگان و مستمری بگیران گرامی

به اطلاع می رساند؛ فرآیند واریز حقوق و مزایای جانبی و متناسب سازی طبق اعلام قبلی و از صبح امروز 29 اردیبهشت، آغاز شده و تا 72ساعت به پایان می رسد.

پیرو بررسی های به عمل آمده، انجام واریزی ها در برخی بانک های عامل، در دو مرحله و با چند ساعت فاصله انجام می شود:

1- حقوق (مستمری و مزایای جنبی) اردیبهشت بر مبنای حکم 1403 و بدون اعمال افزایش سالیانه

2- مابه التفاوت افزایش مستمری و مزایای جنبی اردیبهشت ماه و متناسب سازی حقوق 1403 با رشد ماده 96 قانون و متناسب سازی اردیبهشت 1404

🔸ضمن دعوت به صبوری تا دریافت کامل پرداختی های سازمان، خواهشمند است با توجه به ترافیک پایان ماه و به منظور جلوگیری از بروز اختلال در سامانه خدمات الکترونیک تامین اجتماعی، در صورت امکان مراجعات به این سامانه را به روزهای ابتدایی خرداد موکول فرمایید.

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

حقوق بازنشستگی شوهرم را ریختند ۱۱ میلیون وچهارصد

نمیدونم به کدوم درگاه شکایت کنم، 

هر چی باشه تو حکومت عدل علی هستیم!!!!!

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

حقوق بازنشستگی شوهرم را ریختند ۱۱ میلیون وچهارصدنمیدونم به کدوم درگاه شکایت کنم، هر چی باشه تو حکومت ...

عزیزم کامنتمو بالا بخونید چند ساعت دیگه اضافه ها رو واریز میکنن 

میشه منو راهنمایی کنید. بابای من تازه داره بازنشست میشه ینی اسفند باید میشد هنوز نکردن هی میگن هر هف ...

مبارکتون باشه...تامین اجتماعی چیز بدی نیست...اما مثل هر ارگان دیگه ایی تو این مملکت بی قانونه...اما از هیچی بهتره...

بازنشستگی که باید برین تا ببینین کی و چطور بازنشسته میشین...قوانین سن و اینا رو عوض کردن نسبت به دوره ما...مبلغ هم بستگی به میزان واریزی ۳ سال اخیر شما داره...هر چی بیشتر...مشتمری شما هم بیشتره...میزان سال پرداختی هم مهمه...البته با قاونو جدید کمی محاسبش پیچیده هست...ولی اگر ۳۰ سال واریزتون کامل باشه...۳۰ روزه حقوق میگیرین و اگر کمتر باشه تعدا روز کمتر میگیرین...مثلا برای ۲۸ شال ۲۸ روزه...و اگر بیشتر ریختین...مثلا ۳۲ سال...۳۲ روزه میگیرین...این قانون برای کارهای که سختی کار دارن...۲۰ سال واریزی با مستمری ۳۰ روزه میشه...از اونجایی که پدرتون شغل آزاد بوده...بعیده سختی کار گرفته باشه...پس تعداد سال واریزتون برابر با تعداد روز مستمریتونه...امیدوارم متوجه شده باشید

اما به طور کل...نگرانی نداره...کار اداری انجام میشه..‌.شما همین الانشم میتونید از طریق تامین اجتماعی من...اطلاعاتتون رو ببینید...عضویتش رایگانه با یه سیمکارت به اسم پدرتون فعال میشه...اونجا سابقه واریز و میزان سابقتون رو میتونید ببینید...حتی قسمتهایی داره که براتون محاسبه میکنه میزان مستمریتون رو...وقتی بازنشسته بشین...کارمند اداره بهتون میگه چقدر میگیرید...ولی میتوند از همین تامین اجتماعی من...حکمتون رو ببینید که میگه چه میزان حقوقتون هست...و تمام ریز حقوقتون از حق عائلمه مندی تا حق اولاد و غیره.

جای نگرانی نیست...به زودی عادت میکنید و ان شاالله که بازنشستگی پدرتون شیرین باشه.

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

عزیزم کامنتمو بالا بخونید چند ساعت دیگه اضافه ها رو واریز میکنن

اینقدر وعده دادند تا عملی نشه باور نمی کنیم

مثل کالا برگ ویارانه ها که هر روز یک عده حذف میشن.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

اجباری نیست فک کنم

بله اجباری نیست.

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

📣قابل توجه بازنشستگان ومستمری بگیران تامین اجتماعی کشور

🟣کانون عالی بازنشستگان کشور: به اطلاع کلیه بازنشستگان ومستمریبگیران تامین اجتماعی کشورمی رساندپرداخت حقوق ماه ۱۴۰۴دردومرحله واریزخواهدشدضمناپیگیری می کنیم هردومرحله برای کسانی که واریزمیشود درهمان روزپرداخت شود

🌷کانون بازنشستگان شرق تهران🌷

به ما که اصلا ‌ندادن

سنگین ترید

یک بار حقوق های بالا را تو بوق وکرنا نمی کنند

حقوق کارگرها وبازنشسته ها را مرتب  تو کانال هامیگن،بعد هم هی متناسب سازی می کنندومثلا می خوان بگن به فکرشون هستند