2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه تون چیه عزیزم،؟؟؟

تکمیلی آتیه سازان حافظ...بازنشسته ها بصورت خودکار از طرف تامین...این بیمه براشون فعال میشه...بیمه آزاد هم هزینش بالاست و نمیصرفه و همینطور زود پر میشن.

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

پس چه جوربیمه،تکمیلی هستش

هیچی...صرفا برای کارهای بیمارستانی و کلینیکی مثل سونو و سیتی و اینا...که خوب هست...ولی مثل اینه که مریض رو نصفه ول کنی...فقط تشخیص بدی...درمانش دیگه به بیمه مربوط نیست...بیمارستان های تامین اجتماعی هم که یا دکتر خوب ندارن...دکتر دارن تجهیزات ندارن...هر دو رو داشته باشن...اونقدر شلوغن که چند تا مریضی دیگه میگیری و برمیگردی...😔

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

هیچی...صرفا برای کارهای بیمارستانی و کلینیکی مثل سونو و سیتی و اینا...که خوب هست...ولی مثل اینه که م ...

بما،گفتن بیاین بیمه ملت ثبت نام کنین  ،ولی مبلغش بالاست ماهی ۲۸۰۰،جالبه خدماتش بیشترعمله ،اونم عمل هایی که شایدهیچ وقت توعمرت مجبورند انجام بدی،خنده داره بخدا،

خدا بیچاره اشون کنهولی مگه میشه بزنن زیر حرفشون هر سال باید اضافه حقوق پرداخت کنن

پرداخت که میکنن...ولی دیر...همون نوش دارو بعد از مرگ سهراب...کمر که زیر تورم شکست تازه هزینه آتل بندی رو با منت میخوان واریز کنن...هعی بوق و کورنا که قراره اضافه بشه و از اول سال هم میدیم...دریغ...ما که خیری ازشون ندیدیم...ولی بازم شکر🤲🏻...

گرفتنش راحته...ولی چیز زیادی از دست ندادی...برای یه بازنشسته...قسمت مهم هزینه پزشک و دارو و دندونه ک ...

ینی برای دندون و آزمایش ها نمیدن چیزی؟ ما هرماه آزمایش داریم

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

گرفتنش راحته...ولی چیز زیادی از دست ندادی...برای یه بازنشسته...قسمت مهم هزینه پزشک و دارو و دندونه ک ...

میشه منو راهنمایی کنید. بابای من تازه داره بازنشست میشه ینی اسفند باید میشد هنوز نکردن هی میگن هر هفته بیا سر بزن بابای من خودش آزاد تامین اجتماعی ریخته مراحل چجوریه؟ کی بازنشستش میکنن؟و چقد درماه میدن؟

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

ینی برای دندون و آزمایش ها نمیدن چیزی؟ ما هرماه آزمایش داریم

اگر تکمیلیتون آتیه سازان حافظ باشه که پیش فرض خود تامین اجتماعیه...

برای دندون هیچی نمیدن...ولی برای آزمایشات میدن...سونوگرافی میدن...حدودا بگم چک آپهای معمول رو میدن...البته سقف داره اگر از یه مبلغی بیشتر استفاده کنین...دیگه نمیده...اما ویزیت پزشک رو نمیدن...دارو رو اصلا نمیدن...قبل از هر اقدامی...پیگیر بشین و قرارداد رو بخونین...ولی ما سالهاست بیمه آتیه سازان هستیم...همین جریانه...فقط سالانه گرون میکنن و مبلغ تعهدات رو بالا میبرن...و گرنه عنوان تعهداتشون همونه...

همون دادنشونم...بابت بدهی های تامین به تکمیلی...دیر پرداخت میکنن...و اکثر جاها دیگه آنلاین نیست...یعنی شما پرداخت میکنین...فاکتور میگیرین...میبرین شعیه آتیه سازان...اونجا چند ماه بعد با کسر فرانشیز براتون واریز میکنن...

همینقدر احمقانه و خدا بی خبرانه...🥲

عزمزمه ازکاربرمهساسوال کن،من دقیق نمیدونم

شما چرا تکمیلی نگرفتی