نماینده بهم گفت توام بیا کمک پسرمو گذاشتم مدرسه گفت بیا دم خونمون یسری وسیلس کمک کن رفتم دیدم یه میز گرد چوبی گفتم بخدا نیازی نیس میز خانم هست گفت نه خلاصه اونو آوردیم. بعد جشنم همیشه کلاس خیلی کثیف میشه. همیشه کثیف که هست چون سرایدار مدرسه یه خانم پیر و فقط میاد آشغال بزرگا رو جمع میکنه و سطحی جارو میکشه دیگه میزارو جابجا نمیکنه زیرشو قشنگ تمیز کنه منم همیشه دلم میسوزه و بعدش جارو میکشم و کلی آشغال جمع میشه . بعد جشنم دوباره میزو کمک کردم برد خونشون الان مچ دستم داره خیلی درد میکنه. الان که سال تموم شد وگرنه بهش پیام میدادم میگفتم توروخدا دیگه انقد وسیله سنگین نیار واسه جشنا
لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هم خیلی وزنش بالاس هم سنش بالاس دلم میسوززه. اتفاقا اول سال گفتم خودمون هفته ای یبار کلاسو جارو کنیم چندتا از مادرا گفتن نهههههه بماچه
لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹اسکاج اگه خواستین ارسال میکنم
هم دست تو درد نکنه هم دست اون درد نکنه اونم میخواد به نحو احسن کارش رو انجام بده هر دوتا تون خسته نب ...
ممنون عزیزم.
نه همیشه من رفتم کمکش یه کمک نماینده ام هست اما اون سنگین بلند نمیکنه
سلام خوبی دوستم.گل پسرت رو ثبت نام کردی اخر؟کلاس فرستادی جایی؟
سلام عزیزم ممنون که بیادمون هستی. نه والا جایی ننوشتم هروز میبرم پارک محل که خیلی بدم میاد دیگه مجبورم جایی رو نداریم