2777
2789
عنوان

تولدمه😍

316 بازدید | 46 پست

تولدم مبارک

مگه نه😁😄

خدا جونم کلی خسته ام کلی دلگیرم  برای بار سوم نینیم سقط شد وای که چقدر تنهام 😔😔😭😭.     ‌خدایا بازم شکر 😔                              خدایا نزار آرزو به دله شنیدنه کلمه مامان بشم خدایا شده برام آرزو بغل کردنه نینیم خدایا قسمتم کن🤲🤱🤰🏻👼🏻👶🏻

بلههههه مبارک باشه

ان شاالله به سلامتی و دل خوش

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزززززم تولدت مبارررک

مرسی😘😘

خدا جونم کلی خسته ام کلی دلگیرم  برای بار سوم نینیم سقط شد وای که چقدر تنهام 😔😔😭😭.     ‌خدایا بازم شکر 😔                              خدایا نزار آرزو به دله شنیدنه کلمه مامان بشم خدایا شده برام آرزو بغل کردنه نینیم خدایا قسمتم کن🤲🤱🤰🏻👼🏻👶🏻
بلههههه مبارک باشه ان شاالله به سلامتی و دل خوش

فدات😘😘

نه پیروزیه انقلاب مبارک😩😕😅

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
😁امروز برات جشن‌گرفتن دیگه

نه دیشب با شوهرمو دختر داییهام رفتیم بیرون 

عزیزم تولدت مبارک بهترينها برات آرزو میکنم 😄😄😍😘😘😘😍😍😍😍کلی لی لی لی کليلي😘😘😘😍

گنجشکک اشی مشی،🐥 لبه بوم ما نشین،.      بارون میاد خیس میشی،           برف میاد گوله میشی، می افتی تو حوض نقاشی🐣🐥🐥🌼