2777
2789
عنوان

خواهرم قهر کرد

255 بازدید | 16 پست

دیروز من از سرکار رفتم خونه داشتم با دوستم صحبت میکردم خواهرم اومد پشت خطم سریع قطع کرد من 5مین دیگ بهش زتگ زدم

ولی آنتن پرید هرچی من میگفتم الو الو صدا نمی اومد

5بار هی اون زنگ زد من زنگ زدم

بار اخرصداش اومد ولی بازم قطع وصل میشد گفتم الو بگو کارتو یهو قاطی کرد کاری نداشتم گوشیو قطع کرد

بعد ب خواهرم گفته اخلاقش بده واسه خودش میگم ب من میگ بگو کارتو (ینی منو گفته) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار قهر کنه این هایی که دم دمی مزاجن هی قهرن همون بهتر قهر باشن منم خواهرم همینطوره مادرم خدا خیر ...

اینم خیلی حساسه من کفشاشو برای عروسی دوستم گرفتم 

بعد ی پاشنه کوچواو داشت شکسته میگ حتما وزنتو تحمل نکرده 

من کلا65کیلوام

خب شاید خواسته فقط حالتو بپرسه یا دلش تنگ شده صداتو بشنوه تو یهو گفتی بگو کارتو بهش برخورده

خب صداش نمی اومد بعد میگ میخاستم حالتو بپرسم من میگم خب خوبی میگ نه دیگ خدافظ گوشی قطع کرد

خب صداش نمی اومد بعد میگ میخاستم حالتو بپرسم من میگم خب خوبی میگ نه دیگ خدافظ گوشی قطع کرد

چ اشکالی داره خواهرته دیگ حتما ناراحت بوده خواسته دردودل کنه خطام اینجوری شده عصابش خورد شده سخت نگیر 

چ اشکالی داره خواهرته دیگ حتما ناراحت بوده خواسته دردودل کنه خطام اینجوری شده عصابش خورد شده سخت نگی ...

بابا من بخدا 2ساعت بعدش بهش زنگ زدم ولی باز انتن مشکل داشت اصن وصل نمیشد

بعد زنگ زده ب اون یکی خواهرم اینجوری میگه

بابا من بخدا 2ساعت بعدش بهش زنگ زدم ولی باز انتن مشکل داشت اصن وصل نمیشدبعد زنگ زده ب اون یکی خواهرم ...

حتما شمارو خیلی دوست داره باور کن وگرنه ناراحت نمیشد... ادم از کسایی ک دوسشون دارن زود میرنجن

حتما شمارو خیلی دوست داره باور کن وگرنه ناراحت نمیشد... ادم از کسایی ک دوسشون دارن زود میرنجن

انقد خسته ام ک برام مهم نیس دیگ بود و نبود هیچ کس 

ولی ادم نباید ناراحت بشه بنظرم گوشیو قطع کنه

من خودم معتقدم ادم از فرداش خبر نداره چرا قهر کنیم