2777
2789

مال عیده الان یهو ب سرم زد بزارم

من شهرامون یکی نیست سال ب سال همو میبینیم

عید ۱۴۰۳ ایشون خیلی بامن خوب رفتار میکرد مثل کسایی ک دوستت دارن،منم خیلی وقت بود دوسش داشتم از همون بچگی خر شدم یدونه استوری منو ریپ زد حرف زدیم بهش اعتراف کردم و اولش گفت ک دوسم داره و میمونه ولی نداشت و دلمو شکست

کلا باهم رابطه ای نداشتیم

من دیگ چند ماه بعد انفالوش کردم

عید امسال دیدمش خیلی عادی برخورد کردم بازی کردیم حتی

اخر شب این پیامارو داد

بعد اینکه این پیامارو داد چند روزی ک من اونجا بودم اصلاا از خونه نمیومد بیرون جایی ک من هستم نمیومد و ندیدمش

میخواستم نظر بدین راجبش

فقط میخاسته بگه عاشق شدم شدید و بهش نرسیدم 

بیخیال فقط میخاسته معذرت خواهی کنه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خونه بیرون نیومدنش خیلی حرصمو‌دراورد

اسی پیاماش این مفهوم داشت که اصلا دوست نداشت ...ولی چون سرکارت گذاشت ...عاشق کسی دیگه شد اون سرکارش گذاشت ...وگرنه اصلا حسی بهت نداره مواظب باش شاید بخاد برای سرگرمیش دوباره باهات بریز روهم دیگه گولش نخور

اسی پیاماش این مفهوم داشت که اصلا دوست نداشت ...ولی چون سرکارت گذاشت ...عاشق کسی دیگه شد اون سرکارش ...

بعد این پیاما دیگ اصلا ندیدمش دوسه ماهه

بنظرم باهاشم تند حرف زدم فهمیده باید نیاد سمتم

بعد همزمان با این پیامای خودش دوستش بمن پیام داد ک این دوستت داره 

نهبا ی دختر وارد رابطه شد من با اون دختره هم اسم بودمکات کردن

آها خب دختر خوب مراقب خودت باش به هیچ مردی هم اعتماد نکن،چون بیشتر به فکر منافع و سرگرمی خودشون هستن و عواطف و احساسات طرف مقابل براشون بازی و خنده داره،پس مراقب روح پاک خودت باش🩵

بعد این پیاما دیگ اصلا ندیدمش دوسه ماههبنظرم باهاشم تند حرف زدم فهمیده باید نیاد سمتمبعد همزمان با ا ...

اصلا همچین فکری نکن اصلا هم تند حرف نزدی خیلی مودبانه واروم اتفاقا حرف زدی

اصلا همچین فکری نکن اصلا هم تند حرف نزدی خیلی مودبانه واروم اتفاقا حرف زدی

دلم نمیخواست اصلا باهاش بد حرف بزنم چون من واقعا عاشقش بودم یعنی خودشم میگفت اک بعد تو کسی نباشع انقدر دوسم داشته باشه چکار کنم

نسبت ب قبلم لحنم تند و خشک و سرد بوده ولی برام مهم نیس پشیمون تر هم میشه بیشتر ازینم سرش میارم

دلم نمیخواست اصلا باهاش بد حرف بزنم چون من واقعا عاشقش بودم یعنی خودشم میگفت اک بعد تو کسی نباشع انق ...

عزیزم قطعا ایشون لیاقت شمارو نداشت خداروشکر کن کن که زود فهمیدی ‌..عزیزم شما مثل یک‌کل پاک هستی نزار قلبت و روحت الکی الکی خدشه دارکنن هرکی از راه رسید ...مطمن باش‌ به موقعه کیس عالی میاد ازدواج می‌کنی خوشبخت میشی اصلا به دوسداشتن قبل ازدواج فکر نکن لذتی که دوسداشتن بعد از ازدواج به وجود میاد اصلا نمیشه با چیزی مقایسه کرد ..