2777
2789

از بچگی فکر میکردم خیلی مظلومه و بیگناه اما حالا که بزرگ شدم فهمیدم گرگ درلباس بره و مسبب تمامی مصیبت هامونه! ( اگر شد تاپیک های بعدی بهشون اشاره میکنم)

ادامه…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰ ساله معتاده قبلا تریاک مصرف میکرد و همیشه از مهمون و مهمونی فراری بود، من خواهرام همیشه تو انزوا بزرگ شدیم چون بخاطر پدر و مادر معتادمون خیلیکم با بقیه ارتباط میگرفتیم تا مبادا کسی طعنه بزنه یا اعتیاد مادرم لو بره(اونایی که اطرافیانشون معتاد دارن متوجه میشن چی میگم!) 

منظور این نیست هر مادری بهشت میره 

منظور این است که باید به والدین احترام گذاشت تا به بهشت بری 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

منظور این نیست هر مادری بهشت میره منظور این است که باید به والدین احترام گذاشت تا به بهشت بری

بعضیاشون از این احترام سواستفاده میکنن ! حذفشون کنی از زندگی خیلی بهتره ! 

بعضیاشون از این احترام سواستفاده میکنن ! حذفشون کنی از زندگی خیلی بهتره !

قطع رحم مخصوصا والدین قطعا کوتاهی عمر میاره و مشکلات دنیوی و اخروی فراوان 

اگه متاهل هستید و در زندگی خودتون مشکل ایجاد می‌کنند سعی کنید با سیاست رفتار کنید تا خدشه ای به زندگیتون وارد نشه ولی بازم مجاز به قطع رحم نیستید باید مدیریت کنید 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

قطع رحم مخصوصا والدین قطعا کوتاهی عمر میاره و مشکلات دنیوی و اخروی فراوان اگه متاهل هستید و در زندگی ...

شما از کجا مطمئن هستید که امثال من تمام تلاششونو کردن و فایده ای نداشته! تا وقتی با کفش کسی راه نروفتی هیچوقت نمیشه درکش کرد! منم قطعا اگر شرایطشو داشتم خودمو از دستش نجات میدادمو به آینده خودم متمرکز میشدم ! 

شما از کجا مطمئن هستید که امثال من تمام تلاششونو کردن و فایده ای نداشته! تا وقتی با کفش کسی راه نروف ...

من نگفتم شما تلاش کردید یا نکردید.

میگم قطع رحم آثار سو در دنیا برزخ و آخرت داره 

مدیریت هم منظور این که جوری رفتار کنی با مادرت که ایشون از شما ناراحت نشه و عاق شامل حال شما نشه 

وگرنه اخلاقش عوض شد یا نشد خیلی مهم نیست 

اگه هم ایشون حقی از شما ضایع کنه یا اینکه ظلمی در حق شما کنه خوش مسئول و قطعا عذاب میشه 

مهم این اگه مادر شما اشتباه میکنه شما دیگه اشتباه نکنی و از اون گرفتاری های که عرض کردم شامل حالتون نشه 

موفق باشید

من نگفتم شما تلاش کردید یا نکردید.میگم قطع رحم آثار سو در دنیا برزخ و آخرت داره مدیریت هم منظور این ...

حتی اگر این وسط عمر ما فرزنداشو هم به خاطر حوس های زودگذرش حروم کنه ؟ شما اصلا نمیدونید چه ستم هایی به ما و خودش کرده ! حتی خاله بزرگم هم کفت خودتو از دستش نجات بده این به هیچ صراطی مستقیم نمیشه ! منم در حال حاضر دنبال راه حلم اما اگر از اول براش دلسوزی نمیکردم قطعا نه خودم نه اون به این وضع دچار نمیشدیم! 

حتی اگر این وسط عمر ما فرزنداشو هم به خاطر حوس های زودگذرش حروم کنه ؟ شما اصلا نمیدونید چه ستم هایی ...

به یه مشاوره مذهبی مراجعه کنید که دقیق راهنمایی تون کنه 

انشالله که به خیر بگذره