2777
2789
عنوان

قراره خواهرو مادرهمسرم بیان خونه ما باهم زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 53 پست
چاقه .ازخود راضی .هرکی میومد خواستگاریش نمیشد ..منم یه داداش مجرد دارم شرکت چسب عایق داره ..وضعش خو ...

نه اصلا اصلا آبجی واسه نزدیک های خودت به هیچ وجه معرف وصلش نکن غریبه باشن شوهرش بده وگرنه بلای آرامش میشن برات

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت الان جوگیره اصلا نزار همچین اتفاقی بیفته خودم ۳ سال طبقه بالای مادرشوهرم زندگی کردم،همیشه احتر ...

من ۸ سال بودم

مادرشوهرم گیر داده میخوام بیام پیش شما خونه بگیرم

به شوهرم گفته خداشاهده بیاد تو این ساختمون 

مهریه م رو میبخشم فوری طلاق میگیرم

دوتام بچه دارم

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

نه اصلا اصلا آبجی واسه نزدیک های خودت به هیچ وجه معرف وصلش نکن غریبه باشن شوهرش بده وگرنه بلای آرامش ...

بخدا یه جوری رفتار میکنه هیچکس نمیاد سمتش ...امروز سرکار بودم بهم زنگ زد .نمیتونستم جواب بده .ول نمبکرد ..اخرش جواب دادم میگه .زنداداش کارگر گرفتی میگم برای چی .میگه بیان خونهمون رو تمیز کنن .گفتم عزیز اونجا خونه منه .کارگر هم نمیخاد .میگه زنداداش ارث باباته مگه داداشم جون کنده 

مامان دوتا گوگولی..کارمند بانک..عروس کیش..ساکن تهران زندگی سخته اما شیرین .مادربودن سخت تره اما جذاب مخصوصا وقتی از سرکارمیای میبینی دوتا عشق از مدرسه ا مدن و منتظرتن برای ناهار

من ۸ سال بودممادرشوهرم گیر داده میخوام بیام پیش شما خونه بگیرمبه شوهرم گفته خداشاهده بیاد تو این ساخ ...

خوب کاری میکنی،احترامشونو نگه می‌داری کاری به کارشون نداری ول کنت نمیشن،باید بد جنس باشی تا ازت فرار کنن😂😂

خوب کاری میکنی،احترامشونو نگه می‌داری کاری به کارشون نداری ول کنت نمیشن،باید بد جنس باشی تا ازت فرار ...

به قران راست میگی 

مامان دوتا گوگولی..کارمند بانک..عروس کیش..ساکن تهران زندگی سخته اما شیرین .مادربودن سخت تره اما جذاب مخصوصا وقتی از سرکارمیای میبینی دوتا عشق از مدرسه ا مدن و منتظرتن برای ناهار

خیلی راحت همون موقع میگفتی اونجا یا جای شماست یامن،حساب کار میاد دستشون

به شوهرم گفتم زد زیر خنده

خوب کاری میکنی،احترامشونو نگه می‌داری کاری به کارشون نداری ول کنت نمیشن،باید بد جنس باشی تا ازت فرار ...

۸ سال اول زندگی م کوفت م شد

دیگه حاضر نیستم همچین حماقتی کنم برم باهاش تو یه ساختمون

الان من یه سمت شهرم اون یه سمت شهر

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

۸ سال اول زندگی م کوفت م شددیگه حاضر نیستم همچین حماقتی کنم برم باهاش تو یه ساختمونالان من یه سمت شه ...

خداروشکر 

ما تو به محلیم ولی شاید ماهی یکبار بیان خودمم هفته ای یکبار میرم،خیلیم دوستم دارن خدا نکنه تو شرایط اسی قرار بگیرم اونموقع باید به کل تغییر رویه بدم و بشم آدم بده

فقط مستقیم به خواهر شوهر و مادرشوهر بگو نمیتونی باهاشون یه جا زندگی کنی یه کم گریه و احساسی هم بکن

اصلا حالیشون نیست .اینجوری بکنم  از لج یه ساعت بعد تهرانن

زنگ زدن خواهرشو؟خیلی جدی باشوهرت صحبت کن من خونه مادرشوهر زندگی کردم به امید اینکه موقته برای شما خی ...

اره ..درحالیکه من معاون شعبه هستم واون کارمند شعبه....بازم پررووئه ....اصلا بعد فوت پدرش ...یجوری شده .انگار خواهرو مادرش وسط بیابونن