2777
2789
عنوان

قراره خواهرو مادرهمسرم بیان خونه ما باهم زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم. شرایطم مثل شماست دقیقا فقط بااین تفاوت ک من مادر شوهرم تنهاست همه بچه هاش ازدواج کردن بااینکه شرایط مالی همشون از ما بهتر اما ایشون در مجاورت ما هستن وای که چقدر سخت بود نابود شدم من سر این ماجرا ...نمونه ش الان همسرم رفته اونجا خوابید که مامانش تنها نباشه ...هرچیمیخریم نصف میخوریم نصف هرجا میریم هست ...اما تنها کاری که از دستم بر میاد با وجود حفظ احترام دور نگه داشتن خودم ازش هست اصلا باهاش صمیمی نشو

مادرشوهرو چیکار کنه

حالا فعلا خواهرشوهرو‌ عروس کنه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شاید باورت نشه من اگر خودم شاغل بودم و همچین موقعیتی پیش میومد جدا میشدم.

همسرم خوبه و بچه هام گناه دارن ..اما اینکارش لجمو دراورده

مامان دوتا گوگولی..کارمند بانک..عروس کیش..ساکن تهران زندگی سخته اما شیرین .مادربودن سخت تره اما جذاب مخصوصا وقتی از سرکارمیای میبینی دوتا عشق از مدرسه ا مدن و منتظرتن برای ناهار

من ازینکه کسی تو کارم دخالت کنه و استقلالم ازم گرفته شه کنار نمیام واقعا🫠. البته بچه داشتن کلا شرایطو تغییر میده. کاش خونتون دو طبقه نبود. یک اپارتمان تو کوچه شما میگرفتن خوب میشد

حالا فعلا خواهرشوهرو‌ عروس کنه

چاقه .ازخود راضی .هرکی میومد  خواستگاریش نمیشد ..منم یه داداش مجرد دارم شرکت چسب عایق داره ..وضعش خوبه ...فکرکنم میخاد بچسبونتش به ما ...ایییقق فکرش هم حالمو بد میکنه

مامان دوتا گوگولی..کارمند بانک..عروس کیش..ساکن تهران زندگی سخته اما شیرین .مادربودن سخت تره اما جذاب مخصوصا وقتی از سرکارمیای میبینی دوتا عشق از مدرسه ا مدن و منتظرتن برای ناهار

من ازینکه کسی تو کارم دخالت کنه و استقلالم ازم گرفته شه کنار نمیام واقعا🫠. البته بچه داشتن کلا شرای ...

سه وام از بانکمون گرفتم خونه عوض کنیم همش ماشین میخرید ..نگو اقا پروژه داشته واسم

منم. شرایطم مثل شماست دقیقا فقط بااین تفاوت ک من مادر شوهرم تنهاست همه بچه هاش ازدواج کردن بااینکه ش ...

باورت نمیشه .تصور اینکه فامیلاشون هم هرروز میخان بیان دیدنی خواهرو مادرش دیوانم کرده

همسرت الان جوگیره اصلا نزار همچین اتفاقی بیفته خودم ۳ سال طبقه بالای مادرشوهرم زندگی کردم،همیشه احترام همو نگه داشتیم تا حرفی نباشه ولی اون روزا برام مثل جهنم بود اصلا نمیتونم تصورشم بکنم دوباره اون روزا تکرار بشه

شده با بچه هات بترسونش بگو باشه تو با مادرت باش در عوض بچه هات از مادرشون جدا بشن

واقعا سخت ..من به فکر عروس کردن مادر شوهرم افتادم بااینکه هفتاد سالش

وایی چقدر خندیدم از دستت

یه تهدید اساسی کنالان دعوا کنی دو ماه هم قهر باشیمیارزه به یه عمر عذاب کشیدن

بنظرت به مامان .بابام بگم ..مثله سگ میترسه ازشون