2777
2789
عنوان

قراره خواهرو مادرهمسرم بیان خونه ما باهم زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 53 پست
بخدا یه جوری رفتار میکنه هیچکس نمیاد سمتش ...امروز سرکار بودم بهم زنگ زد .نمیتونستم جواب بده .ول نمب ...

کلا آبجی همون اول گفتی میان پیشت سریع گفتم شوهرش بده ک گرفتار میشی گیرشون چون اصلا مشخصه درک ندارن که حریم که عروس شون  داره و ساخته برای خودش چی هست! حد و مرز هم یک ادمیانی ندونن چیه خیلی زجر آور میشه برات بزارن اونا بیان ثابت بشن  ولی تو جای دیگه بری مستأجر بشی آرامشت هزار برابر داری  پس حواست جمع کن درگیر احساست و معرفت نشو براشون مهم آرامش و‌حریم خودت  بدون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

کلا آبجی همون اول گفتی میان پیشت سریع گفتم شوهرش بده ک گرفتار میشی گیرشون چون اصلا مشخصه درک ندارن ک ...

دعا کن برام .گیر دوتا عجوزه  افتادم ..حسم میگه میخان اذیت کنن 

مامان دوتا گوگولی..کارمند بانک..عروس کیش..ساکن تهران زندگی سخته اما شیرین .مادربودن سخت تره اما جذاب مخصوصا وقتی از سرکارمیای میبینی دوتا عشق از مدرسه ا مدن و منتظرتن برای ناهار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن برام .گیر دوتا عجوزه افتادم ..حسم میگه میخان اذیت کنن

اصلا خواهر گل من این موضوعات با دعا ونذر و نیاز تا حالا حل نشده ،فوق جدی باش اصلا کوتاه نیا زندگیت یکجا بریز بهم ارزش داره حریم و آرامشت تقسیم نکنی باهاشون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اصلا خواهر گل من این موضوعات با دعا ونذر و نیاز تا حالا حل نشده ،فوق جدی باش اصلا کوتاه نیا زندگیت ی ...

حتما نتیجه رو اعلام میکنم

مامان دوتا گوگولی..کارمند بانک..عروس کیش..ساکن تهران زندگی سخته اما شیرین .مادربودن سخت تره اما جذاب مخصوصا وقتی از سرکارمیای میبینی دوتا عشق از مدرسه ا مدن و منتظرتن برای ناهار

حتما نتیجه رو اعلام میکنم

اصلا تو فکرت درگیر نکن داداشت اینجاست من دوتا واحد دارم گیلان هست خودم اصلا اهل گیلان نیستم ،یکیش پنچ دقیقه فاصله نداره بادریا سه سال تخلیه کامل بود خب پارسال سیصد خرج تزئینات داخل خونه  صفرتاصدکردم دوتا واحد دادم دست مستأجر چندماه دیگه تخلیه میشه با همسرت صحبت کن برن اونجا مستاجر بشن 

همسرم خوبه و بچه هام گناه دارن ..اما اینکارش لجمو دراورده

به شوهرت بگو یه دختر با مادرش سلیقه های متفاوت دارن و شاید بحثشون بشه دیگه چه برسه عروس و مادرشوهر و خواهرشوهر که اختلاف سلیقه بیشتری دارن ، اینکارت باعث میشه ناراحتی بین ما پیش بیاد و شاید حرمتها شکسته بشه و زندگی بچه ها نابود بشه

اصلا تو فکرت درگیر نکن داداشت اینجاست من دوتا واحد دارم گیلان هست خودم اصلا اهل گیلان نیستم ،یکیش پن ...

ممنون اونا مشکل مسکن ندارند .همسرم میخاد ناظر بر زندگیشون باشه و ازاونجایی که هردو کارمند هستیم و امکان هجرت نیست میگه اونا بیان پیش ما