2777
2789
مبارکتون باشه عزیزم اصلا انگشتر نو همینه اجرتشون تازه شما باز خوب گرفتین تک نگین اجرت ساختشون خیلیه

اره من چند مدل انگشتر قیمت کردم هیچکدوم اجرت مالیاتشون ایقد بالا نبود که تک نگین بود... ممنون گلم🥰😍

من با ۵ درصد میگیرم همیشه قابل استفاده هم هست ، شکسته باشه یا کهنه و کج باشه با ۳ درصد میگیرم ولی شد ...

کار خوبی میکنین.منم پول اجرت به طلافروش نمی‌دم چون می‌دونم بعدکه بخام بفروشم کلی ضررمیکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگفتم دروغ میگی گفتم طرف خیلییی حروم خور و بی انصاف بوده که اینطوری باهات حساب کرده دیگه هیچ وقت ازش ...

نه بابا بنده خدا حروم خورم نبود... خیلی جاها قیمت کردم همه تک نگینو خیلی گرون تر از انگشتر معمولی و یا همون ورساچه میدادن... نمیدونم سر نگینش بود یا چی 🥲

کار خوبی میکنین.منم پول اجرت به طلافروش نمی‌دم چون می‌دونم بعدکه بخام بفروشم کلی ضررمیکنم

اره واقعا وقتی ادم میتونه با این قیمت طلای خوب بخره چرا الکی جیب طلافروشو پر کنه از گرم طلاشم کم بشه 

اره واقعا وقتی ادم میتونه با این قیمت طلای خوب بخره چرا الکی جیب طلافروشو پر کنه از گرم طلاشم کم بشه

بله دقیقا.اونم تووضعیت الان که روزبه روزپولمون داره بی ارزش میشه چراادم بیادپولشوبخاطرنمای کاربندازه سطل اشغال بعدکه بخوای بفروشی میبینی بعدیک سال هنوز به پول خودت نمیرسه 

گرمی شیش و شیصد گوشواره و پلاک بود بدون زنجیر نما داشت ولی ظزیف و قشنگ بود خودمم براش پلاک پروانه خی ...

الان ک طلا ۶۲۰۰ شده

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

مرسی عزیزم آدم بایدتوسرمایه گذاری وحتی استفاده روزمره ازطلاحساب شده عمل کنه که کمترضررکنه

اره واقعا... تا حالا انگشتر دسته دو خریدی؟ اخه انگشتر و النگو هیچوقت ندیدم نو باشن یا حتی تمیز... چون همش تو دستن طرف تا داغون نشه نمیبره بفروشه... وگرنه پلاک و سرویس هیچوقت استفاده نمیشه میشه نو نخرید و اجرت مالیات نداد و کار تمیز بخری

۱۶درصد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه چه انگشتری خریدی که ۱۶ درصد اجرت گرفته؟ مالیات هم که میگی چندساله حذف شده و هیچ ...

عزیزم بعضی طلاها خیلی اجرت بالایی داره 16 درصد تقریبا متوسط هست خیلی از النگو ها هم 16درصد اجرت بدون سود و مالیات هست یعنی تقریبا 20تا22درصد در میاد من پارسال یک گردنبند گرفتم دقیقا 39در صد با سودش  اجرت دادم 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
اره گفت وزنش کم شدس.. وگرنه محال بود بخرم😂 طلا گرمی شیشو هفتصد دیگه برم دو سع تومنم پول نگین تقلبی ...

خب خوبه باید هم کم کنه 

ولی دیگه از این به بعد همچین طلایی نخر ، سعی کن دست دوم وتمیز پیدا کنی ، نگین دار و سنگ دار هم نخر دیگه 

اره واقعا... تا حالا انگشتر دسته دو خریدی؟ اخه انگشتر و النگو هیچوقت ندیدم نو باشن یا حتی تمیز... چو ...

خیلیا کار نو میخرن ولی به خاطر خرید خونه و ماشین و حالا هرچی مجبورن بفروشن 

برای منم خیلی پیش اومده طلای نو و اجرت بالارو که استفاده نکرده بودم فروختم چون به پولش نیاز داشتم 

ولی الان دیگه نو نمیخرم اصلا