بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نگفتم دروغ میگی گفتم طرف خیلییی حروم خور و بی انصاف بوده که اینطوری باهات حساب کرده دیگه هیچ وقت ازش ...
نه بابا بنده خدا حروم خورم نبود... خیلی جاها قیمت کردم همه تک نگینو خیلی گرون تر از انگشتر معمولی و یا همون ورساچه میدادن... نمیدونم سر نگینش بود یا چی 🥲
مرسی عزیزم آدم بایدتوسرمایه گذاری وحتی استفاده روزمره ازطلاحساب شده عمل کنه که کمترضررکنه
اره واقعا... تا حالا انگشتر دسته دو خریدی؟ اخه انگشتر و النگو هیچوقت ندیدم نو باشن یا حتی تمیز... چون همش تو دستن طرف تا داغون نشه نمیبره بفروشه... وگرنه پلاک و سرویس هیچوقت استفاده نمیشه میشه نو نخرید و اجرت مالیات نداد و کار تمیز بخری
۱۶درصد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه چه انگشتری خریدی که ۱۶ درصد اجرت گرفته؟ مالیات هم که میگی چندساله حذف شده و هیچ ...
عزیزم بعضی طلاها خیلی اجرت بالایی داره 16 درصد تقریبا متوسط هست خیلی از النگو ها هم 16درصد اجرت بدون سود و مالیات هست یعنی تقریبا 20تا22درصد در میاد من پارسال یک گردنبند گرفتم دقیقا 39در صد با سودش اجرت دادم
معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏