2777
2789
اره به نظرم خوبم داد.. چون از ی نفر دیگه پرسیدم اون دیگه داشت میداد ۲۶تومن وزنشم زیادی نبود... شوهرم ...

طلا هر چی شیک تر اجرتش بالاتر بالاخره ساختش زحمت برده. من یه نیم ست دارم ۴۰ درصد سود و اجرتش شد ولی چون دوسش داشتم خریدم 😭😂 البته دو سال پیش که طلا انقد گرون نشده بود خریدمش.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خوبه باید هم کم کنه ولی دیگه از این به بعد همچین طلایی نخر ، سعی کن دست دوم وتمیز پیدا کنی ، نگین ...

اره از وقتی طلا گرون شده همه ی تک نگینا رو بدون نگین حساب میکنن... منم از دوری دلم تو تک نگین بود دیگه تولدم نزدیک بود شوهرم به عنوان کادو خرید قصد فروشش ندارم زیباییش برام مهم بود وگرنه کلا طلای نگین دار نمیخرم🫣 خیلی ضرره رو حساب نمایی که داره

اره واقعا... تا حالا انگشتر دسته دو خریدی؟ اخه انگشتر و النگو هیچوقت ندیدم نو باشن یا حتی تمیز... چو ...

نه بعضی وقتا میبینی طرف چک داره یامیخان خونه و ماشین بخرن طلای نورومیفروشن به طلافروشی.ولی خب طلافروشی کارتمیزوبااجرت پایین نمی‌ده بایدبدونی ازکجابخری.من تومشهدکارتمیزوکم اجرت حقیقت پیدانکردم 

طلا هر چی شیک تر اجرتش بالاتر بالاخره ساختش زحمت برده. من یه نیم ست دارم ۴۰ درصد سود و اجرتش شد ولی ...

اگه قصد فروش نداشته باشی هیچوقت و برای استفاده طولانی مدت بخری ارزش داره خدایی... نگاش کنی لذتشو ببری😍 مثلا حلقه ی ازدواج که ادم هیچوقت نمیفروشه چهل پنجاه درصدم اجرت مالیاتش باشه میارزه... چون مدام دستته و باید به دلت بشینه 

نه بعضی وقتا میبینی طرف چک داره یامیخان خونه و ماشین بخرن طلای نورومیفروشن به طلافروشی.ولی خب طلافرو ...

منم کرمانم ندیدم کار تمیز اونم انگشتر... یبار شوهرم گقت بیا انگشتر دست دو بخر اجرت مالیات ندم... چندتا مغازه گشتم یا نداشتن... یکیم داشت انگشتر رو دیدم انگاری مثلا چندین سال تو دست طرف بوده... کج بود کدر بود طلا فروشه گفت وایسا برات آبکاریش میکنم گفتم نمیخواد...  اون روز بازم نو خریدم دنیایی اجرت مالیات دادم ولی خب انگشتره به سلیقم بود و دوسش داشتم🫣😂

اگه قصد فروش نداشته باشی هیچوقت و برای استفاده طولانی مدت بخری ارزش داره خدایی... نگاش کنی لذتشو ببر ...

اره برا استفاده ادم باید چیزی بخره که دوسش داره. پس انداز ولی شکسته و کم اجرت اوکیه.