2777
2789
عنوان

طبیعی هست شوهر

203 بازدید | 19 پست

خانواده اش اذیتت کنند و ببینه و هیچ واکنشی نشان نده 

تو هم بعد از بارها تکرار این کار 

عصبانی بشی جواب توهیناشونو بدی  

اما در کنار شوهرت نه در مقابل خواهر و مادرش و فامیلاش

اونم دایم بخواد اما کار تو رو تلافی کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاره چیهبد بریدم

دیگه به خودت بستگی داره اینکه بتونی به سازش برقصی یا نه میخوای یکی دو جلسه برو مشاور خانواده ببین چی میگن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دیگه به خودت بستگی داره اینکه بتونی به سازش برقصی یا نه میخوای یکی دو جلسه برو مشاور خانواده ببین چی ...

واقعا از لحاظ بدنی نمی‌کشم بمونم یا کاری کنم برای این 

خیلی زحمت کشیدم براش

واقعا از لحاظ بدنی نمی‌کشم بمونم یا کاری کنم برای این خیلی زحمت کشیدم براش

میخواد با زورگویی مجبورت کنه که تحت سلطه خودش و خانوادش باشی و چیزی نگی 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

برات دعای خیر میکنم اگر بدونی امروز چه بلایی سرم آورد بحالم گریه می‌کنی

آدمای زور گو همینطورین با ازار بقیه میخوان حرفشونو به کرسی بنشونن اجازه نده فکر کنه با کم محلی میتونه ازارت بده نسبت به کاراش بی تفاوت خودتو نشون بده انگار برات مهم نیست