2777
2789

سلام من یه کود سه ۲۰ و یه کود آهن دارم که جفتشونم مایع هستن هردوشو فک کنم ۱ سال و نیم یا شاید دو سال پیش خریدم و از اونموقع استفاده نکردم (فک کنم فقط بکی دوبار )الان بعد یکی دوسال به نظرتون تاریخش گذشته؟ یعنی بریزم پای گلام مشکلی پیش میاد ؟ یا بندازمشون دور تجربشو دارین ؟؟

ست لباس بچگانه دارم فقط ۱۵۵😍

من تازه خریدم ریختم همه گلام مردن نمیدونم بخدا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاریخ ندارن؟ معمولا دوسه سال مهلت استفاده دارن تاریخش چک کن اگه نداره رو دوتا گلدون امتحان کن اگه طوری نشد به بقیه هم بده! آهن فکر نکنم زیاد تاریخش فرقی کنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
تاریخ ندارن؟ معمولا دوسه سال مهلت استفاده دارن تاریخش چک کن اگه نداره رو دوتا گلدون امتحان کن اگه طو ...

نه روشون فقط اسمشون۶ انقضا ندارن

سه بیست مشکل نداره ولی آهن خیلی حساسه حتی تاریخ داشته باشه باید با احتیاط استفاده بشه من خودم عمرا ر ...

مطمعنی ۳ بیس مشکلی نداره؟

مطمعنی ۳ بیس مشکلی نداره؟

من خودم یه مقدار سه بیست فله رو ۵سال داشتم این آخریا هرچی به گلام میدادم تاثیر نداشت انگار آب خالی بهشون میدادم نترس فوقش خواصش رو از دست داده. البته اگر میترسی بریزشون دور من به انرژی خیلی اعتقاد دارم اگه حست خوب نباشه همون رو به گلات منتقل میکنی

من خودم یه مقدار سه بیست فله رو ۵سال داشتم این آخریا هرچی به گلام میدادم تاثیر نداشت انگار آب خالی ب ...

باشه عزیزم مممنون از راهنماییت