2777
2789
عنوان

خدایا یا منو بکش یا اینو

116 بازدید | 9 پست

بخدا الان ک دارم مینویسم بغض داره خفم میکنه ازدست پسرم 

دلم میخواد خودمو اعدام کنم

بشدددددددت اختلال بیش فعالی داره هزار تا دکتر بردم روانشناس بدبختی ولی روز ب روز بد تر میشه همه میگن باید ببری تیمارستان بستریش کنی 

قربون خدا برم با این نعمت دادنش از خدا هم دلگیرم

دعا کنید صبح بیدار نشم 😭😭😭😭از دستش ام اس گرفتم انقد حرصم میده ریدم ب این زندگی ک دارم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بمیری کی میخواد. اونو با اون وضع قبول کنه ؟؟؟؟ دارو برای کنترلش ندادن فامیلای ما بچه هاشون داشتن ...

گاهی میگم بدرک بزار بعد من بزارنش سر راه بیفته بمیره 😭😭😭😭جونیم ازم گرفت سلامتی ندارم دیگه

بخدا دارم ذره ذره جون میدم

این چیزی روش اثرنداره ذللللله شدم از دستش

بیا بغلم میدونم خسته شدیتو خیلی قوی هستی که تا اینجای مسیر اومدی

😭😭😭ن بخدا قوی نیستم دارم روزی هزار بار مرگ ب چشم خودم میبینم آخه چرا باید اینجور بچه ای نصیبم بشه از زندگی ساقطم کنه

گاهی میگم بدرک بزار بعد من بزارنش سر راه بیفته بمیره 😭😭😭😭جونیم ازم گرفت سلامتی ندارم دیگهبخدا دا ...

خودتو کنترل کن چند سالشه درمان هایی که انجام دادی روش چیا بود 

منم گاهی راست و حقیقتش کم میارم عصبی میشم نفرین میکنم ناله میکنم خودمو میزنم به خودم دری وری میگم 😔حق داری 

خودتو کنترل کن چند سالشه درمان هایی که انجام دادی روش چیا بود منم گاهی راست و حقیقتش کم میارم عصبی م ...

5سالشه امسال باید بره پیش دبستانی نیمه اوله دکتر رسپیریدون داد و چند تا شربت

اما هیییی چی ب هیچی

فک کن سیپرو ک چقد خواب اوره آدم بزرگ بخوره دوروز تو کماس دوتا تو ی روز بهش دادم انگار آب خورده بود 

هزاااار جور تخلیه انرژی بازی اما انگار ن انگار

ب هیچیم علاقه نداره مثلا باشگاه کلاسی چیزی خلاصه فقط مرگم از خدا میخوام همین

شاید بچست بهتر میشه بعداقبلا توی سونوگرافی چیزی بهت نگفتن؟

ن تو سونو چیزی نگفتن

کی میخواد بهتر شه از روزی ک ب دنیا اومده ی روز خوشیعنی 24ساعت کامل حالم خوب نبوده😭😭😭😭