2777
2789
عنوان

بزرگ ترین مشکلتون با شوهرتون چیه

167 بازدید | 8 پست

من یه خواستگار دارم دوسش ندارم ولی همه شرایطش اخلاقی و خانوادگی عالیه و عاشققق منه.

منم از چهرش خوشم نمیاد فقط 

به نظرتون این چقد تو زندگی مشترک مهمه؟ تو این اوضاع به کسی که شغل و درآمد و اخلاق و مذهب خوبی داره بله بگم ؟

بعد ازدواج به نظرتون عاشقش میشم؟

تا حالا کسی رو دوست نداشتم اینم از چهره ش خوشم نمیاد فقط

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره از چهره اش بدت میاد یا نه برات معمولیه اگر بدت میاد مطمئن باش عادی نمیشه بالاخره یه عمر میخوای این چهره رو تحمل کنی باید به دلت بشینه این احتمالم بده یه روز بچه دار شی احتمالا چهره بچت کپی پدرش بشه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

چهره تا حدودی بله مهمه..باید یکم به دل بشینه.حالا بنظرم یکم آشنا بشین بگو میخوام یه مدت باهم بیرون بریم البته مراعات کنید تا ببین خوشت اومد شاید..اگه نه که هیچی..میخوای یه عمر زندگی کنی باهاش

...

من چهره برام خیلی مهم بود و تو انتخابم لحاظ کردم

ولی دوران مجردی ی مدت داشتم با ی اقایی اشنا میشدم اوایل خیلیییییی چهرش زشت بود البته الانم ک بهش فکر میکنم خیلی زشت بود😁ولی بعد یک مدت اشنایی ک بهش علاقمند شدم واقعا تو نظرم برد پیت بود😂😂😂

احتمالا عادی بشه ولی همسرم الان قیافش خوبه خیلی حس خوبی دارم

در کل نگاه کن ببین چقد چهره برات ملاکه