2777
2789

قصدم فضولی نیست فقط میخوام دیدگاه های مختلف و ببینم، از تجربه ها و ایده هاتون استفاده کنم

از اولین تاپیکی که برای چه کنم چه کنم ها زدم تا الان چندسال گذشته و من هنوز سر نقطه اولم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عاشق معماری بودم،بسانس مهندسی معماری گرفتم.بعد دیدم اصلا کارش پول نداره و منم دیگه علاقه ندارم.بعد زبان خوندم آیلتس گرفتم الانم دارم یه رشته ی بیزینس میخونم که تو اون کار کنم

تا الان سختی زیاد کشیدم 

الان هم کلی برنامه برای پیرشت کارم دارم ازدواج سفر خرید وسایلی که تو هدفام هست و توسعه شخصی.....

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

برنامه‌م اینه که یه معدل معمولی داشته باشم، ارشدم روخیلی خوب بدم و از الآن تا آخر ارشد کار غیرمرتبط به رشته‌م و بعدش کار مرتبط به‌ش رو تجربه کنم. دارم کارهای مختلفی رو تست می‌کنم. 

یه رابطهٔ خوب دارم که دارم خیلی براش تلاش می‌کنم. دوست دارم تا آخر امسال رسمی شه و ازدواج کنم. همین‌ها.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

تا الان

از ۱۲ سالگی:

عاشق شدم

تنوع پیدا کرد زندگیم

آرایشگری  دوره دیدم

ازدواج کردم

بچه دار شدم

و یه شغل سخت و هیجان پر از ریسک رو انتخواب کردم از شغلم راضیم

زندگیمو میکنم

و یه هدفی دارم که نمیتونم اینجا بگم

خلاصه زندگیم پر از هیجانه عاشق این زندگیم🥰

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

زیر امتحان نهایی دارم جون میدم فعلا

ان شالله موفق باشی عزیزم

ولی میدونی آدم پله پله سختی همچیو به جون میخره ولی وقتی ازش عبور میکنه به خودش میگه واقعا ارزش داشت سر مثلا فلان چیز انقدر خودمو اذیت کنم؟

انقدر همه چی عین برق و باد میگذره به خودت میای میبینی سال اخر دانشگاهی و به تنش های اون زمانت میخندی

بخدا اینو تا آدم تو موقعیتش قرار نگیره درک نمیکنه

هیچ برنامه ای ندارم چون انگیزع ندارم

منم واقعا نمیدونم باید چکار کنم

برنامه زیاد دارم اتفاقا ولی اصلا امید و انگیزه ای نیست که هلم بده سمت هدفام

با این که کمال طلب و بلندپروازم و خودمو تو موقعیتای خوبی تصور میکنم ولی هیچچچ تلاشی براش نمیکنم و نمیدونم چرا

من عاشق معماری بودم،بسانس مهندسی معماری گرفتم.بعد دیدم اصلا کارش پول نداره و منم دیگه علاقه ندارم.بع ...

امیدوارم موفق باشید

ولی الان خودتونو اونجایی ک دوست داشتید باشید، میبینید؟

یعنی اینطور بگم رضایت دارین از گذشته و امید دارین به آینده؟