2777
2789
عنوان

کامپوزیت کیفیت متوسط چنده

54 بازدید | 13 پست

واحدی چنده.

شما چه قیمتی زدین و راضی هستین از جنسش ؟اسمش چی بود 

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسال پیش خرگوشیای جلوم زدم واحدی ۱۷۰۰ آلمانی بود جنسش

برا ۱۶ تا دندون خیلی گرون میشه پس 

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 
ب نظرم کامپوزیت نکن مینا دندونت آسیب میبینه عمر دندونت کم میشه نکن اینکارو

آخه دندونم خیلی افتضاحه

اصلا ابرو ندارم باهاش

میشه از دندونت عکس بدیشاید خودت بدبین شدی

نه بیخیال عکس 

فقط بدون از خودم داغون‌تر ندیدم 

خب پس کیفیت بالا بزن دیگه شده وام بگیر خوب شو بزن

🥲🥲🥹🥹کو پول