هیچکس پشتم نیس هر روز حرف میشنوم انقد عصاب خوردی میکشم و حرص میخورم از ادمیت درومدم مامانم هر ماه بهم میگه قیافه نداری هیچکس نمیگیرتت درسم نمیتونم بخونم سرکارم نمیزارن برم توروخدا برام دعا کنید
ی دعا نویس خوب سراغ ندارید هم برا خودتون خوب بوده باشه هم اطرافیانتون؟
بهترین دعا نویس خودتون هستید به خودتون اهمیت بدید با توجه به شرایطتون برای خودتون هدف گذاری کنید و دعا فقط دعای از ته دل خودتون هنگامیکه در حال قنوت یا سجده هستید هر وقت هم که حالتون خیلی بد بود حمام نمک دریا بگیرید بعدم آخر آبکشی ،یک لیوان یا استکان گلاب اصل تمام بدن رو بزنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم معمولا دعا نویسها شیادانی بیش نیستن که کارشون اسما به دعا و قرآن مربوط میشه و رسما از طلسم و جادو استفاده میکنن که جز سیاهی و پلیدی چیزی نیست لطفا از دید نفر سوم به شرایطتون نگاه کنید مثلا از دید یک دوست یا دختر همسایه یا فامیل ،حتما راه حلی به ذهنتون خواهد رسید از نادعلی یازده مرتبه به مدت چهارده روز غافل نشید
من کارم گذشته دیگ دارم میمیرم رسما هی میگه زشتی فلانی کسی نمیاد سراغت هر روز تو خونه جون میکنم اما ه ...
عزیزم روزی ده تا صلوات برای آقا امام زمان به نیت (سلامتی و ظهور و حکومت طولانیشون) بفرستید و از ایشون بخواید کمکتون کنن مطمئن باشید سال بعد که به امروزتون نگاه کنید متعجب خواهید شد که چطور نجات پیدا کردید