2777
2789
عنوان

انتخاب رشته از کدوم راه بهتره

91 بازدید | 14 پست

از طریق سوابق تحصیلی یا 

درصد کنکور

کدومش شانس قبولی رو بالامیبره

با معدل ۱۷

و میانگین درصد ۱۵

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        

فک کنم معذل نمیدونم والا

چ رشته از از سوابق مدنظرته؟

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم معذل نمیدونم والاچ رشته از از سوابق مدنظرته؟

منظورم کنکور انسانی هست

رشته های علوم تربیتی، مشاوره، حسابداری

چشمان تو در آینه ی اشک چه زیباست.                    نرگس شود افسرده چو در آب نباشد.                        

مسلما شما همون سوابق تحصیلی بری دانشگاه بهتره، اصلا میتونی کنکور بدی؟ 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

منظورم کنکور انسانی هسترشته های علوم تربیتی، مشاوره، حسابداری

مگه اینا با کنکور نیس؟من تجربی بودم ولی حسابداری برای ما با کنکپر بود

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

مسلما شما همون سوابق تحصیلی بری دانشگاه بهتره، اصلا میتونی کنکور بدی؟

بله میتونم کنکور بدم چطور...

شانس قبولی برای رشته های مشاوره، حسابداری و ..

هست؟

مگه اینا با کنکور نیس؟من تجربی بودم ولی حسابداری برای ما با کنکپر بود

نمیدونم یعنی با سوابق این رشته ها وجود نداره؟

نمیدونم یعنی با سوابق این رشته ها وجود نداره؟

ازاد و پیام دارع ولی دولتی بعیذ میدونم 

چون رشته های با سوابق تااونجا ک من میدونم برای همه رشته ها یکسانه بازم نمیدونم والا

ازاد و پیام دارع ولی دولتی بعیذ میدونم چون رشته های با سوابق تااونجا ک من میدونم برای همه رشته ها یک ...

بنظرتون با چه رتبه و معدلی منطقه ۳ میتونم

به مشاوره، حسابداری یا علوم تربیتی برسم..

بله میتونم کنکور بدم چطور...شانس قبولی برای رشته های مشاوره، حسابداری و ..هست؟

خب اگر میتونی کنکور بدی مسلما کنکور بده

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

با این معدل و درصد، شانس قبولی بیشتره اگه از طریق سوابق تحصیلی بری، چون درصدت خیلی بالا نیست و معدلت نسبتا خوبه. ولی باید ببینی توی رشته و دانشگاه مورد نظرت سوابق تحصیلی چقدر تاثیر داره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بنظرتون با چه رتبه و معدلی منطقه ۳ میتونمبه مشاوره، حسابداری یا علوم تربیتی برسم..

نمیدونم عزیزم

بجز حسابداری اشتباه نکنم اون دوتا دیگخ درصدای خوبی میخاد