2777
2789
عنوان

کیا از شوهراشون خیانت دیدن بیایین یه چی بگین اروم شم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14005 بازدید | 263 پست

من تو شرایط خیلی سختی ام😭😭دعا کنید واسم شوهری ک خیانتکاره و با کسی ک هم خونه من بود شرایط هیچیو ندارم ن جایی ن پولی ن هیچی یه ماشین ک هیچی نمیشه باهاش کرد زمینی ک نصف پول داداش شوهرم داده💔

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
اونم میگه باشه، دلت خوشه خواهر

اولش همه ی مردا پشیمونن و نمیخوان زندگیشون بهم بریزه  و وجه شون پیش همه خراب شه خیلی امتیاز میدن 

بعد که چهار بار ببخشی دیگه  براشون عادی میشه 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کردی استارتر؟ شوهر گور ب گور شده ت اومد؟ از خواهر نامردت چ خبر

ازش خبری ندارم شاید خونه رفیقشه ابجیم ام هی پیام میده منو ببخش گول خوردم 

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

گفتم نمیبخشم میزاشتی یه غریبه اینکار و میکرد تو ابجیم بودی فک نمیکردم اینقد ازم بدت بیاد اگ تو شوهرم میخاستی همون اول میگفتی ن الان با دوتا بچه بدبختم کنی 

اگ بخام از حالم بگم دل ندارم اشکی نمونده بخام بریزم دستام بی حس اصن نمیتونم تایپ کنم اخه فکرشو بکنید خاهر ادم اینکار و میکنه😭