هفت ساله ازدواج کردم خیانت تو نامزدی ازش دیدم ولی مدرک نداشتم و ثابت بشه یه سال نامزدی مو بهم زدم نخاستمش اینقد قسم الکی خورد تلاش کرد اصن نفهمیدم چکار کرد قانع شدم عروسی کردیم الان ی چن روزی فهمیدم داره خیانت میکنه الکی قسم میخوره مدرک دارم دارم دیونه میشم دوتا بچه دارم موندم چکار کنم 😭
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
تو الان فقط از این فرصت استقاده کن تهدید کن ک تمام پیاماتونو از روز اول دارم اکر مثلا اینو به اسمم ن ...
خاهرم مجرده
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
خوب با تهدیدی ک بهت گفتم بگو بزنه به اسمت بیشتر از همه خاهرتو تهدید کن ک به شوهرت بگه
نصف پول داداش شوهرم داده عمرا اگ بزنه ب اسمم
تو تهدید کن هم خاهرتو هم شوهرتو خاک تو سرشون نهایت فشارو بذار
خواهرش با شوهرش روهمریختن؟
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
تو تهدید کن هم خاهرتو هم شوهرتو خاک تو سرشون نهایت فشارو بذار
کصافت کدوم گوریه اصن خبری ازش نیس
عزیزه دلم خدا نگذاره از پدرو مادری که با همچین مشگلی که بچشون داره باز پاپیش میزارن
واقعا نگذره...خودم هنوز تو شوکم!! باز با این وجود بعد اون پیامی ک دیدم ۷.۸ماه زمان دادم بهش ولی نشد!!همه میگن ما اگر جات بودیم همونجا اون پیامی ک ب ت.ر.نس داده بود میدیدیمو درجا تموم میکردین باهاش همونجا بهم میزدیم
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
کاش زمان زود بره میترسم چی قراره سرم بیاد بعد این خیانتش
هیی 😔.میشی مثل من پونزده سال پیش شوهرم یه دختر خراب هرزه اورد به عنوان منشیش التماسش کردم ردش کنه بره.نکرد به خاطر دختر یکساله ام موندم دخترمو مثل خودم تربیت کنم سال دیگه کنکور داره.همین که کنکورشو داد میرم.دیگه خیالم راحته طوری تربیتش کردم که در نجابت و پاکی کامل زیر بار هیچ حرف زوری نره و از خودش دفاع کنه.دوست داشت بام میاد نداشت هم خیالم راحته ازش
هیی 😔.میشی مثل من پونزده سال پیش شوهرم یه دختر خراب هرزه اورد به عنوان منشیش التماسش کردم ردش کنه ب ...
من عمرا اگ دخترامو بزارم پیش این