هفت ساله ازدواج کردم خیانت تو نامزدی ازش دیدم ولی مدرک نداشتم و ثابت بشه یه سال نامزدی مو بهم زدم نخاستمش اینقد قسم الکی خورد تلاش کرد اصن نفهمیدم چکار کرد قانع شدم عروسی کردیم الان ی چن روزی فهمیدم داره خیانت میکنه الکی قسم میخوره مدرک دارم دارم دیونه میشم دوتا بچه دارم موندم چکار کنم 😭
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
منم حس کردم کشتنم،بعد اونهمه که بخاطرش جلوی خانوادم جنگیدم اونم برای اون که خونشون تو روستا بود با ا ...
من امشب میمیرم خدااا
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
اینا همه فیلمن.رفته حالا با اون جیندا خانم هماهنگ کنه که چیا بگن و ماست مالی کننذات بد نیکو نگردد آن ...
دارم اتیش میگیرم بچهامو میبینم اخه چ گناهی دارن
نمیمیری روحت میمیره جسمت هست برای بجه هات باید نفس بکشی اما روحت .....تنام این روزها ساعتها دقیقه ها رو کشیدم ۳سال شد 💔💔اما دردمن ذره ای ازش کم نشد زخم من ذره ای رو به بهبود نمیره😔
اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
اشکام میریزن دست خودم نیس یخ زدم نمیخام ببینمش حتی نتونسته یه زنگی بزنه
من اگ جدام بشم بچها رو نمیده میدونه جونم واسشو میره نمیتونم بزارم واسش چو دخترم چن بار دست روش بلند کرده نمیتونم دل بکنم خانوادم از حرف مردم میترسن