2777
2789
عنوان

کیا از شوهراشون خیانت دیدن بیایین یه چی بگین اروم شم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14005 بازدید | 263 پست
ارع هر وقت نیاز داشت طلا فروختم براش هر وقت بی پول بود پولی داشتم حتی کم دادم بهش

الهس بگردم ما خانوما احساسیم بخاطر قلب پاکت بوده فکر نکن فقط تو بودی تنها تونیستی من کلی طلا بهش دادم مهرییمم بخشیدم ولی پرتش کردم بیرون از زندگیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر منم گوشی و حتی ظاهر شوهر رو چک نکنیم راحتتریم

دقیقا همینطوره 

اعصاب روان خودتون مهم تره 

تازه با دو تا بچه طلاق سخته 

بعدش ازدواج کنی ببینی اون جدیده از این بدتره

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
منم حس کردم کشتنم،بعد اونهمه که بخاطرش جلوی خانوادم جنگیدم اونم برای اون که خونشون تو روستا بود با ا ...

من امشب میمیرم خدااا

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
اینا همه فیلمن.رفته حالا با اون جیندا خانم هماهنگ کنه که چیا بگن و ماست مالی کننذات بد نیکو نگردد آن ...

دارم اتیش میگیرم بچهامو میبینم اخه چ گناهی دارن

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
من امشب میمیرم خدااا

نمیمیری روحت میمیره جسمت هست برای بجه هات باید نفس بکشی اما روحت .....تنام این روزها ساعتها دقیقه ها رو کشیدم ۳سال شد 💔💔اما دردمن ذره ای ازش کم نشد زخم من ذره ای رو به بهبود نمیره😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اشکام میریزن دست خودم نیس یخ زدم نمیخام ببینمش حتی نتونسته یه زنگی بزنه

من امشب میمیرم خدااا

من اون ساعت که فهمیدم گفتم من تا صبح نفسم بتد میاد تموم میکنم اما نشد هستم نفس میکشم اما زندگی نه این تاب آوردنم براخودم عجیب بود 😔😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

من اگ جدام بشم بچها رو نمیده میدونه جونم واسشو میره نمیتونم بزارم واسش چو دخترم چن بار دست روش بلند کرده نمیتونم دل بکنم خانوادم از حرف مردم میترسن