هفت ساله ازدواج کردم خیانت تو نامزدی ازش دیدم ولی مدرک نداشتم و ثابت بشه یه سال نامزدی مو بهم زدم نخاستمش اینقد قسم الکی خورد تلاش کرد اصن نفهمیدم چکار کرد قانع شدم عروسی کردیم الان ی چن روزی فهمیدم داره خیانت میکنه الکی قسم میخوره مدرک دارم دارم دیونه میشم دوتا بچه دارم موندم چکار کنم 😭
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخیش مرسی،مهریمم بخشیدم گفتم فقط تو زندگیم نباشه بعد ک پیگیر شده وکیل پرونده اعصابشم رو شد،مردا کلا پرروان،ولی خودم احساسیم اونم عذاب وجدان داد واسه همین هی تو دلم یه جوری میشم
این کارو نکنن چیکار کنن؟ اصصصصلا رو زندگیت روزه شک دار نگیر! نامزدی رو گذاشتن برا شناخت و حذف همچین ...
دقیقاااا بهشمار گفتم کاشکی با دختر بهم خیانت میکردی، فکر کن یه پسر مذهبی مومن خوشتیپ خانواده مومن و رسمی خودشم نظامی بود و شغل آزادم داشت با اینک سنش کم بود جوری بود همه تو بله برون دیدنش میگفتن افرین با انتخابت،یهو یه ماه بعد عقد پیامشو دیدم فکر کن چی گذشت بهم...هنوزم باورم نشده
دقیقا همینه منم همین فکرو می کنم.اما بیشتر مردا بعد از بچه دار شدن خیانت می کنن
از من بقول خودش عاشق بچه اس ولی دس بلند میکرد رو بچم
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
واااااای الان فهمیدم چی ب چیه بمیرم برای دلت،آخه من نمیدونم این جماعت از خدا نمیترسن؟؟؟از خدای بچه هات نمیترسه؟؟؟؟؟؟مرد قحطه ک اومده سراغ شوهرتو!!!!!!!!!!!!!!!به چ قیمت؟؟؟؟چطوری میتونه؟؟؟؟؟؟یا خدا من ک غریبم پاچیدم تو چی میکشی !!!!!!چقدر هر جفتشون کثیفن !!!!به کسی چیزی نگو به نظرم همینو بکن بهونه انر چیزی دار بگیر برا خودت بگو اگر نزنی ب اسمم یا ندی بهم یه گروه میزنم هرچی دوست و فامیل توش عضو میکنم پیاماتونو میذارم اونجا همه ببینن
خب پس باید صبر و تحملتو بالا ببری تا بچه هات از اب و گل در بیان.همینذکه برن دانشگاه یه رشته ی خوب و ...
کاش زمان زود بره میترسم چی قراره سرم بیاد بعد این خیانتش
واااااای الان فهمیدم چی ب چیه بمیرم برای دلت،آخه من نمیدونم این جماعت از خدا نمیترسن؟؟؟از خدای بچه ه ...
😭😭
نداره هیچی بجز یه ماشین ک مال منه
من یه خواستگار سنتی همون جلسه اول رد کردم گفت حلالت نمیکنم😂😂😂مردا خیلی حق به جانب ان
خیلی عجیبن بخدا،به ت.رن.س برداشته اون پیامهارو داده پیامهاش دیت خودم تو گوشی داره میبینه بعد منم گریه میکردم اولش خودش زد به گریه زاری بعد یهو شروع کرد ب دادو بیدادو دعوا و قهرکرد و میگفت تو متوهمی،حالا پیامهاش تو دستم بود،پرونده ی پزشکی اعصاب داشت تو ناجا چندین بار بهم تو هین پرخاشگری کرد کل طلاهامو گرفت که خونه بخریم س دنگ سدنگ زده به اسم مادرش ۶دنگ مهریرن بخشیدم بازم طلبکار از من !!
ببین ی کار میتونی بکنی اینکه به شوهرت بگی پرینت بگیر از پیامات میخوامشون به خواهرتم بگی میرم شکایت م ...
کاش اینا خواب بودن