2777
2789
عنوان

کیا از شوهراشون خیانت دیدن بیایین یه چی بگین اروم شم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14007 بازدید | 263 پست
ماشینو بفروشی نمی تونی یه خونه رهن کنی؟

ماشینم مدلش پایینه

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی ببین.شوهر من تو عمرش گوشیش رمزم نداشت.همیشه هم دست منه.تو خونه اصلا دست منه.از همون اولشم خیانت ...

😭😭💔

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
ینی یه خونه کوچیک نمی تونی اجاره کنی؟ هیچ جوره نمی تونی مستقل شی؟

ن من هرچی داشتم به شوهر خیانتکارم دادم یه ماشین هس اونم قیمت کم برمیدارن

واقعا نفهمیدی مردی که یک باز خیانت کنه دیگه نمیشه جلوشو گرفت . بعد مردی تو نامزدی خیانت کنه که هیچیی ...

یعنی من تا نامزدی خیانت دیدم تو گوشیش اونم نه با دختر به یه ت.ر.ن.س پیام داده بود نامزدم زده بود عشقم ترخدا ببخشید نمیتونم زیاد یهت برسم تو ک میدونی ب خطار کارم روم زومن سرم شلوغه این روزا و ...الان دارم ازش جدا میشم تو همین دوران نامزدی پس تند نرفتم؟؟

عزیزم دردت آنقدر بزرگه که واقعا نمیشه برای تسکینت چیزی گفت 

ولی تو رو خدا جدی بگیر و با خواهرتم حرف بزن بگو بی آبرو میشی پس فردا میخوای شوهر کنی سرت میاد خیانت اول خواهرتو آدم کن حتما با مادرت حرف بزن جلو دخترشو بگیره 

متاسفانه ما تو فامیل همسرم همیت مورد بود زنشو طلاق داد رفت خواهرشو گرفت با سه تا بچه الانم از زن دوم دوتا بچه داره و خواهره عین خیالش نیست داره زندگیشو میکنه 

بعصی ها واقعا انسان نیستن حیونن حیون😔😔

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
یعنی من تا نامزدی خیانت دیدم تو گوشیش اونم نه با دختر به یه ت.ر.ن.س پیام داده بود نامزدم زده بود عشق ...

نه بهیچوجه خیلی کار عاقلانه ای کردی 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
عزیزم دردت آنقدر بزرگه که واقعا نمیشه برای تسکینت چیزی گفت ولی تو رو خدا جدی بگیر و با خواهرتم حرف ب ...

مامانم عمرا باور کنه شاید همه دعوام کنن بگن تهمت زدی... کاش عکس میگرفتم از پیاما

مگه شوهرش با خواهرش خیانت کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

😭😭