هفت ساله ازدواج کردم خیانت تو نامزدی ازش دیدم ولی مدرک نداشتم و ثابت بشه یه سال نامزدی مو بهم زدم نخاستمش اینقد قسم الکی خورد تلاش کرد اصن نفهمیدم چکار کرد قانع شدم عروسی کردیم الان ی چن روزی فهمیدم داره خیانت میکنه الکی قسم میخوره مدرک دارم دارم دیونه میشم دوتا بچه دارم موندم چکار کنم 😭
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
خونتون خوندم تو روستاس گلم؟؟شرایط زندگیت چطوریه بگو شاید تونستیم کمک فکری بدیم بهت
زیادم خوب نیس من با همه نداریش ساختم یه ماشین دارم اسمم طرح مادران درومد امتیازشو فروختیم ی ماشین مدل پایین گرفتیم بقیشو قرضاشو داد مستاجرم من کم کم زندگیمو داشتم تکمیل میکردم از همجی خوندمو زدم از درس از همه چی تا بتونیم یه زمینی بگیریم
💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
سخته واقعا خیلی سخته خدا بهت صبر بده عزیزم از خودش بخواه کمکت کنه و بتونی راه درست رو انتخاب کنی
امشب اصن تموم نمیشه
اگ این سایت نبود من سکته میکردم نمیتونسم دردمو بگم😭
یک ماه بعد عقد اون پیامو دیدم ،متاسفانه عقد کرده بودیم،قبل عقد انقدر خوب بود ک انکار از بهشت اومده بود این پسر بعد عقد سه هفته یک ماه بعدش اون پیامهارو دیدم بعد خانوادگی رفتیم سفر و تو چندین شرایط مختلف رفتارهای پرخاشگرانه ی خیلی شدید ازش دیدم اونم سر چی؟مثلا چرا نت گوشیت روشن مونده چرا دستمال کاغذیت اقتاده زمین از دستت چرا تو فروشگاه اون شلوارو داشتی میدیدی و به حدی سر این چیزا عصبانی میشد که مثلا دندوناشو فشار میداد روهم چشماشو باز میکرد خیلی شدید خیلی شدید مثل زمانی ک فکر کن یه مرد به بالاترین حد عصبانی میشه،بعد تو پروسه ی طلاق فهمیدم پرونده اعصاب داره تووناجا
عزیزم خیانت دفعه اول اشتباه اون بود برگشت شما که اشتباه خودت بود رو واقعا ما نمیتونیم کاری برات کنیم ...
الان وقت این حرف نیست
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
زیادم خوب نیس من با همه نداریش ساختم یه ماشین دارم اسمم طرح مادران درومد امتیازشو فروختیم ی ماشین مد ...
تو الان فقط از این فرصت استقاده کن تهدید کن ک تمام پیاماتونو از روز اول دارم اکر مثلا اینو به اسمم نزنی یا اینو بهم ندی فلان تمام پیاماتونو میزنم تو گروهی که همه ی اشناودوست و فامیلارو عضو میکنم همینو به خاهرتم بگو که اهرم فشار بشه از اوتو به شوهرت بگه واسه آبروی من به حرفش گوش کن به خاطرت با تهدید خیلی بیشتری بگو،خواهرت متاهله؟؟