2777
2789
عنوان

کیا از شوهراشون خیانت دیدن بیایین یه چی بگین اروم شم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14005 بازدید | 263 پست
چه کار کرده که مدرک گذاشته؟

تو ماشین بودم گوشیشو برداشتم رفتم تو واتساپش رو مخاطب قفل گذاشته بود قفلشو بار کردم دیدم پیاما رو اگ بگم باور نمیکنین اومدم خونه گوشیشو خاسم دیدم پیاما حذفن

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول به کسی نگو 

برو یه پوشه بگیر بده برات یه دادخواست بنویسن  بگو میخوام طلاق بگیرم 

میرم سر به کوه و بیابون میزارم تو راحت به ه ر ز گیت برسی

به غلط کردم میافته ازش امتیاز بگیر حق طلاق خونه ماشین هرچی که میتونی بگو بهت فرصت میدم جبران کنی پروندمو نمی‌بندم فقط کوچک ترین خطایی ازت سر بزنه دیگه تمومه 

کاری کردی بچه هات و پدر مادرت زنت سرافکنده باشن 

فقط چون مثل حیوون رو خودت کنترل نداری 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
واقعا نفهمیدی مردی که یک باز خیانت کنه دیگه نمیشه جلوشو گرفت . بعد مردی تو نامزدی خیانت کنه که هیچیی ...

خب مردی که خیانت رو ترک نمیکنه و از اونور هم میگه عاشقتم نمیزاره زنش بره و طلاق بگیره و میگه بچمو نبر چی کار باید کرد

ازش تعهد محضری بگیر

حالم ازش بهم میخوره

💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
تو ماشین بودم گوشیشو برداشتم رفتم تو واتساپش رو مخاطب قفل گذاشته بود قفلشو بار کردم دیدم پیاما رو اگ ...

چیا گفته بودن ؟

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

خیانتش تا چه حدیه

پیام رفتن بیرون دور دور..... 

واقعا نفهمیدی مردی که یک باز خیانت کنه دیگه نمیشه جلوشو گرفت . بعد مردی تو نامزدی خیانت کنه که هیچیی ...

من یه سال تموم کردم باهاش نمیدونم چیشد چکار کرد عروسی گرفتیم

خدا به دلت آرامش بده به فکر بچه هات باش در درجه اول،منم زخم خوردم از شوهرم هنوزم شاید دارم میخورم دق ...

کاش میتونسم بچهامو بردارم و برم😭