2777
2789

ما تیر ماه سال ۴۰۳ خونه ای رو اجاره دادیم متاسفانه بعدا فهمیدیم که طرف انسان درست و خوبی نیستن و تبعیدی هستن از جنوب کشور .

از اسفند ماه برگشتن شهر خودشون منم به شدت به خونم نیاز دارم تماس میگیرم بیا خونه رو تحویل بده نمیاد .به شدت هم به خونه خسارت زدن .اگه این آقا سر موعود هم نیاد من چیکار کنم .؟ اساس رو چیکار کنم چطوری خسارت هایی ک زده رو بفهمونم که خسارت بده

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

سرموعد ک شد و نیامد دادخواست بده

خیلی طول میکشه؟ الان تو یه زیر زمین نمور مجبورم بشینم بوی رطوبت کل ریمو داغون کرده .

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یک وکیل مشورت کن ضرر نمیکنی چون ممکن اساس هاشو دست بزنی شر بشه برات بیاد شکایت کنه ازت مگر اینکه بتونی مدرک جور کنی که بگی اجاره نداده و خونه رو تصرف کرده و این حرف ها....

اگر سمت شمال تهران هستی دفتر وکالت پرستو رحیمیان نزدیک دادگاه عدالت هست و وکلای خوبی داره خود خانم دکتر رحیمیان هم وکیل خبره و دلسوزی هستند.